четвъртък, 1 септември 2011 г.

Блогът ми стана на една годинка!!!!

Избрах 1 септември символично за рожден ден на моя блог. 
А това е подаръкът ми от Ели послучай празника. Благодаря й от сърце! 

Честита първа годинка!!!!
Началото
Как се прави блог научих благодарение на Стоян - един колега на съпруга ми. Първата публикация направих още през май миналата година, но дълго време тя си седя само като чернова. Исках да съм наясно с всичко и да се чувствам уверена, за да дам официален старт на това начинание. В началото на септември се престраших и така започна всичко. 

Опасенията
Чудех се и все още се чудя какво толкова може да се напише покрай една торта, така че да бъде интересно на много хора, да привлече вниманието им, да предизвика емоции. Оказа се, че има какво. Когато човек споделя нещо красиво и лично, то няма как да остане незабелязано и да не докосне сърцата на останалите.

Благодарностите
Те са за близките и познатите ми, които упорито настояваха да си направя блог. За хората, които ми помогнаха в началото - Стоян (колегата, за който вече споменах), съпругът ми Пламен, Ели Гледачева, чието дело е художественото оформление, Милена Коцева, която ми направи страхотните снимки за профила. За всички вас, които чакате с нетърпение и интерес всяка нова публикация. Благодаря ви от сърце за подкрепата, за интереса, за милите коментари и безбройните писма.

Статистиката
110 са публикациите, които постнах за изминалата първа година на моя блог
293 807 са вашите гостувания на страниците му
3 255 от тях идват от блога на Димитрана Тайната на нашата вечеря 
4 883 пъти е посетена най-четената публикация Торти за майки
15 660 са посещенията на най-интересната според вас страница Торти за семейството
38 689 посещения са отбелязани през най-активния месец - април 2011 г. 
472 са оставените коментари (тук представянето е много слабо)

Равносметката 
Щастлива съм, че мога да споделям с вас толкова много неща посредством тези електронни страници.

Пожеланията 
Дано не ви омръзна скоро и дано винаги мога да разчитам на вашата емоционална подкрепа, на доверието, което ми гласувате и на вдъхновението, с което ме зареждате. 

Подаръците
По правило рожденикът получава подаръци, но този път нека бъде обратното. В края на месеца (септември) от всички, оставили коментар под тази публикация, ще изтегля един, който да получи моя подарък - торта, ако е от София или кутия с курабийки, ако е от страната. 

Почерпката 
Тя за жалост е само виртуална. Дори и аз не се докопах до празничното кексче. Дано някой ден имам възможността да почерпя всеки от вас с истинско парче вкусна торта. Знае ли човек? Понякога мечтите се сбъдват!

Модел: манекенчето ви е добре познато - Девин, за агенция Златкови. Фотограф: аз. Стайлинг: няма такъв. Прическа : вчера непредвидливо му кръцнах бритона и резултатът е кошмарно очеваден. Облеклото на позьорчето: марки няма да споменавам, не са си платили, не че дрехите са маркови, де. Кексче: Буболинката. Снимките се дублират, но ми беше трудно да подбера коя да постна, коя - не и избрах лесния вариант - качвам всичките. 













82 коментара:

  1. Честит рожден ден на блога! Искренно ти се възхищавам кога намираш време да правиш всичко! А тортите ти са направо перфектни, всеки сладкар може да ти завиди. Само като ги погледнеш, веднага забелязваш колко са нежни и фини. Пожелавам на теб здраве и красиви емоции, за да продължиш да създаваш своята приказка.
    Йорданка Найденова

    ОтговорИзтриване
  2. Честита една годинка!
    А моделът е супер, никак не личи нищо във фризурата:)
    Много успехи и занапред и, разбира се, много сладки идеи и изкушения!

    ОтговорИзтриване
  3. Честита 1-ва годинка !
    Пожелавам ви още много години да ни радвате с красивите си торти и интересните статии към тях !

    ОтговорИзтриване
  4. Честит Рожден Ден :)
    Още от самото начало следя блога ви и съм очарована от вашите творения, с нетърпение чакам всяка следваща публикация.
    Пожелавам ви още много красиви и незабравими торти да сътворите!

    ОтговорИзтриване
  5. Честита годинка!
    Винаги съм се питала защо в този прекрасен блог има толкова малко коментари - дори в един момент си помислих, че съм пропуснала нещо и може би просто не си падаш кой знае колко по тях :)) Ех, каква заблуда. Но пък отсега започвам да наваксвам за пропуснатите възможности да изразя възхищението си - със сигурност ми се е искало да коментирам не само прекрасните торти, но и увлекателните разкази, трогващата искреност, прекрасните емоции. Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  6. Честита първа годинка! Бъди здрава ,все така усмихната и вдъхновена !

    ОтговорИзтриване
  7. Честита първа годинка на блога и блогърчето! Все така да ни радваш с твоето изкуство!
    Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  8. Само 1 година??? Това ме кара да ти се възхищавам още повече! Страшно много работа си е това за една кратка година! Желая цифрите, които си представила в статистиката да се умножават и умножават всяка година, и да ни зарадваш с още безброй торти, сладки и кексчета!

    ОтговорИзтриване
  9. Честита рожден ден на блога ти, Люба! Следя го почти от самото му създаване и ако се приеме, че през първата година прохождаш, не ми се мисли с какви красотии и вкусотии ще ни изненадаш през втората!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Честита годинка на блога! Желая още повече фенове и още повече страхотни торти!

    ОтговорИзтриване
  11. Буболинка, моите поздравления за първата година на този невероятен блог! Една година не е дълго време, но през това време ти ни нaправи съпричастни с резултата от твоето трудолюбие, твоята амбициозност и с признанието на твоите клиенти... Пожелавам ти още много години здраве, нови клиенти, нови идеи, нови мечти, нови надежди и нови приятелства. Ти си невероятен човек, бих искала да те познавам лично! Такива като теб са в състояние да "разлюлеят" света и да го накарат да се развива и да върви напред!
    P.S. Не се бях сещала за опцията да се пращат курабийки по пощата. Ще се свържа с теб и ще си поръчам коледни курабийки- планираме нa Коледа да сме в България и тъй като не сме от София, ще се радвам, ако мога поне от курабийките ти да опитам. Надявам се да приемаш поръчки за този период! Mery Mark

    ОтговорИзтриване
  12. Честит рожден ден на блога!
    С удоволствие се отбивам тук, за да погледам тази невероятна красота, която създаваш, да прочета интересна история покрай тортите и да се заредя с позитивно настроение.
    Пожелавам ти още много торти, хора, които да ги хапват с наслада и радост, и много лично удовлетворение!
    А това ангелче Девин и с по-къс и с по-дълъг бритон все ще си е чаровно ангелче :) Да ти е жив и здрав - и той, и двамата му не по-малко чаровни братя!
    Поздрав!

    ОтговорИзтриване
  13. Да ти е честита първата година, Бубе! И да ти носи много удовлетворение и усмивки!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Ирена Михайлова1 септември 2011 г. в 22:21

    Честито, Бубе!
    Много успехи занапред.....мисля, че статистиките ти са повече от крсоноречиви....за това, как ти и тортите ти и историите им ни действат ;-))).
    Много здраве и щастие на еб и семействотот ти, за да те зареждат и да твориш и да ни радваш!
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  15. Честита първа годинка - още много торти, снимки, прекрасни емоции! А манекенчето е просто фантастично!!! :)

    ОтговорИзтриване
  16. Честит празник Бубе! Блогът ти е истинско бижу с цветове, сладост и срахотни думи. Всичко в него е много красиво и ценно. Всяка нова история очаквам с нетърпение и чета на един дъх. Ти си целуната от бога - красива, талантлива и добра!!
    Дани

    ОтговорИзтриване
  17. Бубе, желая още 100 години по 100 торти на година и все така да е неизчерпаемо вдъхновението ти!Все така да ти е шарено и да имаш емоции, които да претворяваш в торти. Елка

    ОтговорИзтриване
  18. Хаха Девин е много сладък.Страхотен модел е :) Иначе честит рожден ден на блога!Аз често го посещавам и се радвам да чета за Вашите торти и да им се възхищавам..Също така разказвате много забавно и винаги с интерес чета публикациите Ви!С пожелания за още много публикации и още повече торти и още мнооого повече щастливи хора,които Ви радват и които Вие радвате :)
    от Сиси

    ОтговорИзтриване
  19. Честит рожден ден! От скоро следя блога, но винаги чакам с интерес всеки нов постинг и всяка нова торта. Желая ти още много успехи и непресъхващ творчески ентусиазъм.

    ОтговорИзтриване
  20. Честита първа годинка!Открих блога ти случайно,но се чувствам като "Алиса в страната на чудесата"!!! Невероятни красоти твориш!!!Продължавай да ни радваш.

    Люба

    Р.Р. Освен,че сме съименички и аз съм живяла в Куба като дете и имам невероятни спомени!!!

    ОтговорИзтриване
  21. Честит Рожден Ден на блога ти Бубе!
    Желая ти да го напълниш с още милион прекрасни торти и още по-прекрасни публикации!
    Позьорчето е гооолям сладур, заслужава отличен хонорар!

    ОтговорИзтриване
  22. ЧРД, мое най-любимо интернет местенце! Радвам се, че те има, защото ти ми подари стотици усмивки, много ведро настроение, желание да създавам красота и ме запозна с едно прекрасно момиче с невероятен талант!!!
    Желая ти да съществуваш още дълги години и да печелиш симпатиите на хиляди хора!!!
    Бубе, снимките са невероятни! Не бих могла да избера нито една, която да ми харесва по-малко от останалите. Много добре си направила, че си качила всички! :)

    ОтговорИзтриване
  23. Честита първа годишнина.
    Макар че не пиша, влизам редовна да чета.

    Мн. ми харесва чувството за хумор и самоирония.

    Пожелавам още повече читатели и успехи!

    ОтговорИзтриване
  24. Поздравления и от мен, много харесвам и тортите, и блога! Бъдете здрави цялото семейство, а аз ще продължавам да следя всяка следваща публикация с интерес:)

    ОтговорИзтриване
  25. Честита годинка! Дано да ни радваш още дълги години! И аз съм от тези, които мълчаливо се възхищават на творбите ти, но искам да ти кажа, че всеки път, когато видя, че си публикувала нещо, се вълнувам все едно съм спечелила тотото :) Обожавам стила ти и се чувствам като в приказка, когато гледам тортите. Продължавай да твориш красота и радост!

    Радостина

    ОтговорИзтриване
  26. Поздравления! Невероятни красоти твориш! Продължавай все така!

    ОтговорИзтриване
  27. Честит рожден ден на най-сладкият блог, пожелавам ти много творческо вдъхновение и още по-красиви неща да сътворяват ръцете ти.
    Йонка Билюкова

    ОтговорИзтриване
  28. Честита Годинка!Именно Първият Рожден Ден на моят син през отминалата Есен,беше поводът да открия Вашият блог.Като човек със скромно Сладкарско образование и бледи домашни опити в тази сфера,аз искрено ви се въэхищавам и с нестихващ интерес следя Творбите ви!И се надявам при предстоящите ни поводи нещо сътворено от вас да окраси Празникат ни!
    Много е приятно,че сте толкова искрена и ни допускате да станем част от атмосферата на вашето семейство!Чудестно е,че в този блог могат да се видят толкова усмихнати лица,а и човек да се пренесе в света на някоя позабравена приказка!
    С нетърпение очаквам предстоящата година да се "срещаме" на тези страници!
    Didi Nedelcheva

    ОтговорИзтриване
  29. Поздравеления и от мен, никога да не те напуска вдъхновението и да ни радваш само с хубави торти. Успех

    ОтговорИзтриване
  30. Открих случайно блога ти, ровейки в нета за информация за декориране на торти. Оттогава не пропускам ден,в който да не го разгледам и да се порадвам на изкуството ти, Люба. Желая ти да сътвориш още повече и още по-невероятни неща, в което не се съмнявам!Бъди здрава и все така позитивна!
    Дарина Василева

    ОтговорИзтриване
  31. Честита годинка и от мен :)Пожелавам ти още много, много годинки "блогуване" :)И аз не изпускам твоя тортичка , въпреки че рядко се включвам :) Но смятам че ще е грозно да ахкам и охкам под всяка една статия, всеки път и само да се повтарям колко красиви неща правиш. Ти имаш реална представа за това което правиш и знаеш че то е прекрасно. Още един път ЧРД на блога:)

    ОтговорИзтриване
  32. Честит празник на блога-снимките са уникални ,а за творенията просто нямам думи-красота!
    Поздрави!!!

    ОтговорИзтриване
  33. Светлана Бонин6 септември 2011 г. в 15:58

    Хехе,колко много коментариииии....щом ще има жребий за торта.Всеки иска торта от Бубето,то е ясно.Бубе, честита 1 година!

    ОтговорИзтриване
  34. Честит 1ви рожден ден! Много късмет, успехи и вдъхновение за напред!!!

    ОтговорИзтриване
  35. Ралица Христова7 септември 2011 г. в 0:33

    Честит първи рожден ден на невероятния блог!
    Всеки ден проверявам дали няма публикувана нова торта! Всички са прекрасни!
    Желая ти много вдъхновение за да ни радваш с твоите красоти!

    ОтговорИзтриване
  36. 3 255 гостувания от един блог си е добро число за статистика:))) Честит рожден ден...безспирно вдъхновение и ентусиазирано изпълнение ти пожелавам...за всяка торта,кексче,сладка и за всичко в живота:))) красиво е..

    ОтговорИзтриване
  37. ЗДРАВЕЙТЕ КАЗВАМ СЕ НАДЯ И ОТ ДОСТА ВРЕМЕ СЕ НАСЛАЖДАВАМ ХА ВАШИТЕ УМЕНИЯ.ПОЗДРЯВЯВАМ ВИ ЗА БЛОГА.НО ПО СЪЩЕСТВО:МНОГО БИХ ИСКАЛА ДА МОГА ДА СЕ СВЪРЖА С ВАС ИЛИ ДА МИ КАЖЕТЕ ДАЛИ ПРАВИТЕ ТОРТИ КОИТО МОЖЕМ ДА СИ ПОРЪЧАМЕ.СКОРО МОЕТО ДЕТЕ ИМА РОЖДЕН ДЕН И СТАВА НА 7ГОДИНИ,КОГАТО ВИДЯ ВАШИТЕ ТОРТИ СЕ РАЗПЛАКА,НЕ БЯХ ВИЖДАЛА ТАКОВА ВЪЗХИЩЕНИЕ В ОЧИТЕ БЕШЕ МНОГО РАЗВЪЛХУВАНА.ТЯ Е МНОХО СПЕЦИЯЛНО ДЕТЕ И ИСКАМ ДА Я НАПРАВЯ ЩСТЛИВА,ЗАТОВА ОБЕЩАХ ДА НАПРАВЯ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА СЕ СВЪРЖА С ВАС.МНОГО МОЛЯ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ НА ИМЕИЛ:nandi_kristi@abv.bg БЛАГОДАРЯ И ХУБАВ ДЕН

    ОтговорИзтриване
  38. Честит рожден ден на блога! :) Уникални са нещата, които правиш! Пожелавам много вдъхновение и слънчеви емоции! И от сега си мечтая за сватбената торта, която ще си поръчам догодина ;)

    ОтговорИзтриване
  39. Бубе,
    честита първа годинка на блога! Още много много, такива слънчеви годишнини да направиш. Девин е чудесен, а за тортите нямам думи. Продължавай да пишеш, твориш със същия естусиазъм. Виждаш на колко много хора помагаш и правиш щастливи.
    П.П. Не ме слагай в класацията - не че не искам да ям от най-хубавите торти, но не искам да взимам реда на някой човек, който не е виждал изкуството ти на живо. Аз съм щастлива, че те познавам и ти се възхищавам искрено.

    ОтговорИзтриване
  40. Бубе, влюбена съм в тези Девинови очи....
    Ще трябва да го пазарим за зет и по съмвестителство мъж на Принцеса Леа :)

    ОтговорИзтриване
  41. Бубенце, пропуснала съм да ти честитя годинката! Да си жива и здрава и много щастлива! Още много красоти да измайсториш!
    Много, много съжлявам, че няма повече да се възползваме от твоите ръце! Празниците ни няма да са същите без твоите тортички.
    Ралица Пеева

    ОтговорИзтриване
  42. И тук - честита ПЪРВА годинка на прекрасния ти блог, Бубе!!! Каквото и да напиша за неповторимите произведения, които създаваш - ще е малко и крайно недостатъчно! Желая ти слънчеви усмивки, много нови вдъхновяващи преживявания и ... тайничко се надявам да размислиш за приемането на поръчки за тъй вкусните тортички!!! Поздрави!!
    Петя Петкова

    ОтговорИзтриване
  43. Честит рожден ден на блога ти! На хубава дата се е родил.
    Пожелавам ти да не губиш ентусиазъм...

    Поздрави,
    Еми Попова

    ОтговорИзтриване
  44. Не е нужно да си експерт, за да оцениш красивото! Произведенията ти са радост за окото, Бубе! Продължавай да твориш, успех на блога ти и здраве и щастие за прекрасното ти семейство!
    Нелка Зелка

    ОтговорИзтриване
  45. Честит празник на блога ти, много ама много го харесвам, и редовно посещавам за да открия някое ново произведение на изкуството. Продължавай все така и нека нищо не помръчава твоя творчески талант и ентусиазъм. Поздрави Кристина

    ОтговорИзтриване
  46. Честит рожден ден на блога ти.Пожелавам ти да празнуваш още много рожденни дни.Имаш невероятен талант да сътворяваш вкусни красоти.Продължавай все така.Имаш и способността да представяш своите торти толкова увлекателно.С нетърпение чета всеки твой разказ.Бъди все така позитивна.Успех
    Гергана Елева

    ОтговорИзтриване
  47. Честит рожден ден на блога. Правиш много красиви неща :-)
    Поздрави: Люси

    ОтговорИзтриване
  48. Честит първи рожден ден. Блогът ти е много забавен и често го преглеждам за разведряване. Успехи и за напред!
    Поздрави Мая Стойкова

    ОтговорИзтриване
  49. Честит Рожден Ден на блога ти и от мен! С нетърпение очеквам всяка нова публикация! Пожелавам ти попътен вятър да следва мечтите и делата ти за да твориш все такива красоти!

    Галина Георгиева
    http://www.facebook.com/#!/?sk=lf

    ОтговорИзтриване
  50. Честит рожден ден и от мен!!! Така и не успях да поръчам торта, за всички поводи закъснявах с поръчките, но ... искрено и чистосърдечно завиждам на всички онези, които са успели за 1 година да се насладят наживо на твоите творения!!! Тъжно ми е, че така и няма да успея да поръчам от уникално красивите, стилни, а и вкусни, сигурна съм, торти, но ... надеждата умира последна и аз тяйно се надявам, че ще дойде момент, в който ще размислиш за поръчките!!!
    Още веднъж честит празник на блога, а на теб и твоето семейство пожелавам много положителни емоции и много поводи за усмивки и за торти!

    Поздрави,
    Сияна Вутова

    ОтговорИзтриване
  51. Честита първа годинка! Продължаваите в същия дух да творите и да ни интригувате не само с торти, а и с разкази! (Все пак и аз реших да се включа в надпреварата.)
    С най-добри чувства:
    Александра Григорова

    ОтговорИзтриване
  52. Много съм впечатлена от работата Ви! Пожелава Ви вдъхновението да е винаги с Вас:)
    .. и с удоволсвие и голям интерес ще опитам от курабийките, които ще ми изпратите:)
    Ива Тодорова, Варна
    facebook: Iva Todorova

    ОтговорИзтриване
  53. 4estita parva godinka!Pojelavam vi o6te dalgi godini da ni radvate s prekrasnite si torti,snimki i krasivi malki model4eta!

    ОтговорИзтриване
  54. Честит първи рожден ден!!! С огромно удоволствие следя блога ти. Тортите ти са прелестни. Желая ти много успехи в бъдеще.
    Поздрави
    Вили Данчева

    ОтговорИзтриване
  55. Честит 1ви Рожден Ден!!!Уникални са нещата, които правиш! Пожелавам ти да празнуваш още много рожденни дни.
    Галя Николова

    ОтговорИзтриване
  56. Бубе, включвам се в надпреварата за страхотната награда!!

    ОтговорИзтриване
  57. Честит празник!Продължавайте да правите хората щастливи и да подслаждате живота им!
    Мая Костова

    ОтговорИзтриване
  58. Честит рожден ден! Тортите са просто една приказка. От къде тези златни ръце...

    ОтговорИзтриване
  59. Честита годинка и от мен,Бубе.Запленена съм от красотата,която създаваш с всяка торта.Признавам си,че някои от тях са ми били за модел,други може би ще бъдат.Съжалявам само,че засега спираш,но се надявам да е временно и отново да видя нови прекрасни торти.

    ОтговорИзтриване
  60. Честита една годинка, Бубе! Това е най-красивия блог, който съм посещавала някога, но то е, не само заради невероятните ти торти, но и заради начина, по-който описваш всяка една от тях - историите ти са живи, пристрастена съм!
    chockolina

    ОтговорИзтриване
  61. Днес изкушението да се разпиша и аз е твърде голямо ;)
    Надявам се, празнуваш имен ден? Дори да съм импровизирала малко, приеми сърдечните ми пожелания за много здраве, топлина в дома и любов в сърцето, а също и още десетки години, пълни със стотици красиви торти! :)

    Ина /Solo/

    ОтговорИзтриване
  62. 61 Коментара, които няма да прочета - много са :) Искам обаче да предложа обяснение, защо коментарите са по-малко на основа на прегледите на статиите ти - ами гледаме, гледаме, четем и губим дар слово и дар писмо!!! Възхитително, винаги добре разказано, прекрасно изпълено, заснето професионално! Детето в мен гледа тортите и сладките с опулени очи и очаква да проговорят, а възрстният разбира и оценява колко време, труд, талант и вдъхновение се иска за да се постигне това ниво. Ти си много много по-добра от всичко, което съм виждала до сега! Знам, че за твореца е важно да бъде оценяван - да знаеш, че в мое лице си точно това: творец!

    ОтговорИзтриване
  63. Честит Рожден Ден на Блог-а! Пожелавам още дълги,дълги години да ни радваш с тези невероятни торти. Чуствам се щастливка,защото успях да се докосна лично до твоите невероятно красиви творения. Целувки от сем.Цигарови

    ОтговорИзтриване
  64. След няколко прегледани публикации, оставам възхитена! Днес съвсем случайно попаднах на блога ти (доведе ме блогът на Лулу). Гледам тези прекрасни торти и не мога да се начудя, как е възможня да се създаде такава съвършена красота. А като се има предвид, че тортите и сладките изкушения са ми слабост, вече е обяснимо защо не мога да отделя очи от тях и защо днес цял ден ще си мисля за торта.
    Поздравления за първата ти годинка на блога! От денс нататък ще следя с интерес новите ти произведения на изкуството - защото за мен са такива! Радвам се, че си послушала близките си да споделяш публично твоите сладки творения, защото такава красота трябва да се показва. И ако бях от София със сигурно щях да си поръчам някоя пленителна торта, при все, че в края на месеца имам и рожден ден, но уви... Варна е далече :) И все пак не пречи да си пълня душата гледайки прекрасните снимки и четейки интересните ти публикации.
    Пожелавам ти още хиляди прекрасни торти, създадени с много любов и вдъхновение! Бъди здрава и не спирай да радваш хората със вкус и красота!

    ОтговорИзтриване
  65. Валерия Стефанова20 септември 2011 г. в 8:45

    Честит първи рожден ден!!!!
    Дано станат много по 1 .Аз съм възхитена и респектирана от творбите,които следя редовно.

    ОтговорИзтриване
  66. Честит рожден ден! Бубе, ти си феноменално талантлива! С удоволствие влизам тук, тортите и историите към тях са страхотни!
    Успех и все напред и нагоре!
    Благовеста Томова

    ОтговорИзтриване
  67. Честит първи рожден ден!Желая ти много успехи. :-))))

    ОтговорИзтриване
  68. Честита първа годинка на прекрасният сайт на Bubolinkata! Толкова красота на едно място има събрана тук, че всеки път съжалявам, че и аз не мога като теб! Успех и занапред ти желая :))

    ОтговорИзтриване
  69. Честит първи рожден ден на блога ти! На него пожелавам много посетители и последователи, а на теб неспирен извор на вдъхновение! Ти си страшно талантлива личност и всичко, което ни показваш тук е приказка! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  70. Честита първа годинка :)
    и още дълги години да ни радваш с невероятните си произведения. Не е имало случай в който да влезна в този рай за торти и кексчета и да не се усмихна, удивя и малко да завидя на сръчността и таланта ти!

    БРАВО!

    ОтговорИзтриване
  71. Честита годишнина ! Успех на блога . Нека всичко , което си пожелаеш да се сбъдва , но внимавай какво си пожелаваш !


    Краси и Ася

    ОтговорИзтриване
  72. Честит празник и от мен!Аз следя редовно блога и се възхищавам на всички красоти.Не мога да определя коя ми харесва най-много :) Желая много много години да твориш и винаги да радваш хората, както сега!
    Поздрави
    Ками

    ОтговорИзтриване
  73. Честито и от мен, Бубе! С пожелания за още по-прекрасни торти, с които да радваш многобройните си почитатели :)

    ОтговорИзтриване
  74. Честит рожден ден на блога ти, Буболинке! Продължавай да дерзаеш в същия дух и пълни все така душите ни и коремчетата ни :-))))

    ОтговорИзтриване
  75. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на блога ти, Бубе! Пожелавам ти още много, много публикации и още много, много торти, с които да ни радваш! Ти си моето вдъхновение и стимул да се уча да тортоправя и аз. Бъди жива и здрава, за да празнуваш още много рожденни дни на този прекрасен блог!

    ОтговорИзтриване
  76. Честито и от мен!!!
    Още много дълго да празнуваме с теб и прекрасните ти творения!!! Остани все така вдъхновена!!!
    И аз искам парченце от тортата :)))

    ОтговорИзтриване
  77. Честита първа годишнина, Люба :) Радвам се, че този блог се появи, за да покаже суперталанта ти, защото ти си супергерой ;)

    ОтговорИзтриване
  78. да ти е честит Рождения ден Бубе1 и още 1000 торти да имаш повод да се вдъхновиш и да сътвориш с невероятната си фантазия и ръце!!! да са ти живи и здрави и дегустаторите и маникените ти...:)

    ОтговорИзтриване
  79. Честит рожден ден.Какво мисля за тебе ти казах много скоро в емйл и фейсбук.Ти си най-голямото ми възхищение,как един човех на 33г може да открие своя талант и да бъде съвършен.Ти ми даде стимул за мен самата.Много съжалявам че не съм от София за да ми направиш торта.Пожелавам ти.... какво да ти пожелая незнам.Здраве в семейството за да се радваш на всичко което имаш. Теодора Славова

    ОтговорИзтриване
  80. Пожелания за още много рождени дни на прекрасният блог! И много вдъхновение за още прекрасни торти! Да е сладко и вкусно за всички твои читатели и не само!
    Поздрави от Лондон,
    Плами

    ОтговорИзтриване