събота, 30 октомври 2010 г.

Хайде на миниатюрите!!!

Това са две от нещата, които сътворих миналата седмица. 
 
Мини тортичката беше подарък за рождения ден на нашата стоматоложка, д-р Румяна Станчева. Освен, че е невероятен професионалист, тя е и прекрасен човек - изключително мила, добра и чаровна. Тортичката изцяло прилича на нея - нежна, деликатна, изтънчена. Пиша тия прекрасни неща по нейн адрес не за да съм спокойна, че следващия път като седна на зъболекарския стол няма да ми се случи нещо лошо, а защото са самата истина. Пожелавам й от все сърце да се запази такава!!!
Всички мини тортички от колекцията може да разгледате тук.
Те са наистина доста мънички - около 10 см на височина и са изработени изцяло от захарно тесто. Стават както за хапване, така и за сувенир.

 

Това къпкейкче  ми го поръча едно красиво и елегантно момиче за рождения ден на приятеля й. Искаше да го зарадва с торта, но за жалост имах доста поръчки и нямаше как да приема и нейната. Затова се спряхме на компромисния вариянт с кексчето. Мечето държи фотоапарат, тъй като рожденикът е запален фотограф.

4 коментара:

  1. Всичко е толкова нежно и красиво, че чак ми спира дъха.
    Приятна вечер!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Тези миниатюри са си твоя запазена марка!

    А последният мечок е толкова съвършен, с поглед ли го направи!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви, момичета!
    Ех, Ивейн, де да можех с поглед да ги правя тия фигурки... В интерес на истината, с този Мечо се справих доста бързо. А щом децата казаха, че е супер сладурски, вече бях спокойна и щастлива.

    ОтговорИзтриване
  4. Мечето е като играчка от Киндер яйце.Много добре се справяш с моделирането,за което искренно те позсравявам!

    ОтговорИзтриване