неделя, 6 март 2011 г.

Тра ла ла (2), на рожден ден ела!

Е, пораснах, да не кажа одъртях, с още една година, но както се казва в една реклама -"Все по-красива с годините!" Да съм си жива и здрава, та да се радвам на хората, които обичам!!!
Благодаря ви от цялото си сърце и душа за всички прекрасни пожелания, които отправихте към мен и тук, и на скайпа, и във ФБ, и във FLICKR, и в БГМама, и на мейл адресите, и по телефоните... Никога не съм получавала толкова много поздравления - може би близо 200!!! Направихте ме наистина щастлива!!!! 
За рождения ми ден не си направих торта, защото не ми остана време, а и мама обеща да ми направи Гараш. Но все се надявам някой ден да ми се отдаде възможност да реализирам запланувания дизайн, защото много си го харесвам. Момчетата ми пък бяха декорирали всеки по едно кексче и страшно ме зарадваха. Представям ви творенията им:

От ляво на дясно - Денис, Давид, Девин, Пламен

Пеперудата на Давид е специална порода - кръстоска с прилеп (вгледайте се добре във физиономията й!). Черното нещо под сърцето и елхичката на Девин е мече - "Да ти е по-разкошничко кексчето, мамо!". На Денис и Пламен творбите мисля не се нуждаят от коментар и пояснения.


 Ето ги и момчетата (без най-голямото, че то най не се поддава на снимки!)
 
Ето ме и мен, секунди след като съм издухала свещичките - 36 на брой, пет от които незагасващи. 

На следващия ден продължихме празника на вилата в Трънския балкан. Случихме на страхотно време - хем беше натрупал чист и пухкав сняг, хем беше тихо и слънчево. Прекарахме си страхотно!!!
Дядо и внуци правят снежен човек

Пламен катери по пътя към вилата

Хайде на шейните!

Пистааааааааааааааааа!

Красота!

Пак красота!

На разходка в гората

И пак красота!

6 коментара:

  1. Страхотно сте си изкарали, направо си гълтам езика тук че съм първата, но аз се усещам ей така със закъснение понякога така че се надявам, че ще са ми простени инвалидските патерици на тъпото ми тиква, да се изразя по нашенски...
    Ами.. честито.. ти всичко останало вече си го чула и прочела, така че ще се превърне в едно голямо, голямо, но пък и вкусно клише ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Бубче, много те прегръщам! Пожелавам ти да си здрава, обичана, щастлива и вдъхновена!!!! Надя (онази същата, която е време вече да се регистрира в този вълшебен блог, че да излезе от анонимност)

    ОтговорИзтриване
  3. Честит рожден ден, Буболинка!
    Да си жива и здрава и все така да радваш твоето прекрасно семейство!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Честит Рожден Ден!Здравето и късмета да са винаги с теб!Много години се радвай на любовта на обичните от теб хора!
    Поздрави Nanita!

    ОтговорИзтриване
  5. Бубе,
    исках да те чуя лично на празника, но докато се завъртя и гледам станало доста късно, затова и не посмях да ти се обадя, а само да ти пратя скромен SMS. За сметка на това пък ще те чуя тия дни, за да ти предам личните си пожелания :)
    Прегръдки за всичките ти мъже, страхотни са.

    ОтговорИзтриване
  6. Ей, Бубе, честит рожден ден! Да си жива и здрава и в живота ти да има толкова цветове и сладко, колкото има в тортите... че и повече. И в допълнение (тук се почесвам, чудейки се дали да го напиша) - някоя малка госпожица да помага на мама, че мъжката орда много голяма :):):)

    ОтговорИзтриване