събота, 31 декември 2011 г.

Класация 2011

В края на годината е много модерно да се правят какви ли не класации. За да не остана по-назад, реших и аз да направя една - за най-харесвана торта през 2011. Много често в писмата си ми пишете коя е любимата ви моя торта. Мненията са най-различни и това е съвсем нормално. Но ми е любопитно да разбера коя все пак би събрала най-много гласове. Затова ми хрумна и идеята с класацията. От всички публикувани торти през изминалата година подбрах 20. Както винаги съм казвала, обичам си всяка торта като детенце и затова ми беше доста трудно да избера кои точно да участват в надпреварата, но с помощта на моя скъп съпруг все пак успях да се спра на 20 конкретни предложения. Вашата задача е да си изберете фаворит и да посочите съответния номер под формата на коментар. В края на месец януари тортата, събрала най-много гласове, ще бъде обявена за победител, а един от всички гласували (независимо за кое предложение) ще спечели награда - едноетажна торта с избран от него вкус и по мой дизайн. Тук е мястото да спомена, че предишната победителка, Елка Атанасова, отдавна получи своята торта и беше щастлива и доволна, но аз все още не съм намерила време да ви я представя.
И така! Ето моите 20 предложения за торта на 2011 година. 

# 1 Пантофки

 # 2 Мецанка и Зайка

 # 3 Мадагаскар


# 4 Татуировка дракон

# 5 Ягодки

 # 6 Мечо моряк


 # 7 Пепеляшка

 # 8 Приказни феички

# 9 Джунгла

 # 10 Сърце


# 11 Пипи дългото чорапче

# 12 Винтидж

# 13 Пиленца


 # 14 Джереми жабока

 # 15 Макове


 # 16 Кутия с инструменти

 # 17 Целувка за любимия

# 18 Сватбена

 # 19 Малката госпожица

# 20 Снежанка и седемте джуджета

Нека гласуването започне СЕГА!!!!
Най-сърдечно ви моля, ако се регистрирате като "анонимен" в самия коментар да посочвате вашето име. В противен случай няма как да разбера кой стои зад съответния коментар. Така има вероятност един човек да гласува многократно, а това не е честно спрямо останалите. Тъй като до момента има доста "анонимни" и няма как да добавя техните имена в коментарите, те ще участват в томболата под съответния номер, с който са се регистрирали. Но за новите участници наистина ви моля да бъдете коректни и да посочвате име. 

230 коментара:

  1. Всичките Ви торти са невероятни и е трудно да се избере :) Въпреки това торта #5 - Ягодки си остава любима :) Аз гласувам за нея :)
    Славена

    ОтговорИзтриване
  2. гласувам за 13
    Petia Genova

    ОтговорИзтриване
  3. Поколебах се между Мецанка и Зайка и Ягодките, но в крайна сметка се спирам на № 5 и ягодовата торта - толкова положително настроение предизвиква, просто да се разтопиш от наслада, само като я погледнеш. Определено е моят фаворит.
    Весели празници!

    ОтговорИзтриване
  4. Мирослава Ценова31 декември 2011 г. в 14:24

    Е, Буболинче, честно казано искам да гласувам за всички! Или поне да има Топ 5! Но нали трябва да е само една, затова гледах, гледах и сведох избора до 3 и пак ми е трудно. Накрая реших, че ще гласувам за Торта №18 - Сватбена. Вярно, всяка детска торта е разкошна, тортите за любимите хора са изискани, но сватбената торта за мен е висш пилотаж! Съперничи на сватбените тортите на най-реномираните европейски сладкари! Поздравления за огромния труд, който полагаш, за да радваш хората в специалните им моменти! Весела Нова година!

    ОтговорИзтриване
  5. sluntse@abv.bg , Elena Kandeva31 декември 2011 г. в 14:29

    Аз гласувам за торта номер 8 - Приказни феи! Невероятни са мсечките Ви торти! Не сме поръчвали от вас досега,но искаме да поръчаме, тъй като дъщеря ми става на 2 години през март месец!
    Елена Кандева sluntse@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  6. Бубе, поставяш ни пред много труден избор - всяка една торта е "най" за себе си, със свой собствен стил и очарование. Аз обаче съм пристрастна и гласувам с №4!
    Весело посрещане на Новата година! Желая на теб, децата, Пламен и близките ти най-вече здраве и щастие! Останалото ще дойде само!

    ОтговорИзтриване
  7. Моят фаворит е: # 12 Винтидж
    Любомира Гуглева

    ОтговорИзтриване
  8. Аз също гласувам за "Ягодката" номер 5 ...невероятно нежна и романтична торта изпълнена с голяма прецизност и много любов :)

    Екатерина

    ОтговорИзтриване
  9. Толкова много красота,как да се направи избор -всички предложения са уникални и прекрасни !!! Вашите торти са мечта за всеки празник- моя фаворит сред показаните торти е ,еее защо няма право на 4 5 поне,но все пак номер 5 !!!

    ОтговорИзтриване
  10. Всички са разкошни но аз избирам #17.

    ОтговорИзтриване
  11. Привет Бубе, Всички ми харесват, но ако трябва да избирам е номер 12 Винтидж. Целувки и прегръдки, Галето ;) Весело празнуване :)

    ОтговорИзтриване
  12. Моята любима е: Винтидж №12 :) Всички са прекрасни, Бубе!

    ОтговорИзтриване
  13. Моят фаворит е №12 Винтидж. Страхотно ретро излъчване, а рисуването върху торта си е цяло изкуство :)
    Весели празници!
    Маги

    ОтговорИзтриване
  14. Много труден избор, доста се поколебах, но в крайна сметка оставам особено пристрастна към № 20. Още в една от предните публикации, когато я видях за пръв път, останах очарована. Разкошна наистина, много харесвам детайлите.
    Прекрасна Нова година желая на теб и цялото ти семейство!
    Елена

    ОтговорИзтриване
  15. Твориш уникални торти! Щастлива Нова Година! № 12 е уникална!

    ОтговорИзтриване
  16. Бубе гласувам за всички торти, невероятни са, приказни и неповторими!Много целувки от цялото семейство за една здрава и успешна Нова 2012 Година! И все пак моят фаворит е N 12 Винтидж!
    Марги Спасова

    ОтговорИзтриване
  17. Гласувам за No 14.. Валентина М.

    ОтговорИзтриване
  18. Трудно се избира при такива красоти, направо ще си тегля чоп :), и така аз съм за № 15.
    С пожелания за ползотворна нова 2012 год.,продължавай все така да ни радваш с красотите които сътворяваш.

    ОтговорИзтриване
  19. Бубе, Джереми жабока е моя фаворит, торта №14, въпреки че и други от подбраните са ми любими!
    Желая ти много здраве и вдъхновение през новата година!
    С благодарност, Илияна

    ОтговорИзтриване
  20. Много труден избор наистина. Но моя фаворит е #1 - уникално нежни детайли и много приятен избор на цветове :) Поздравления за прекрасните неща, които правите! :)

    ОтговорИзтриване
  21. Бубе, всички са прекрасни, но гласувам за № 20 Снежанка и седемте джуджета. Весело посрещане на Новата година, много здраве, щастие и вдъхновения! Сирма

    ОтговорИзтриване
  22. Всички са достойни, но номер 12 Винтидж е един разкош напред! пожелавам ти много сладки мигове и радости! Димана

    ОтговорИзтриване
  23. Здравейте,
    всички торти са уникални. След дълго колебание избирам Малката госпожица №19. Все пак ако имаше второ и трето място - №5 и №7
    Поздрави.
    Борислава Атанасова

    ОтговорИзтриване
  24. Бубе много трудна задача!!! Харесвам много всички твой торти, но съм най-голям привърженик на "женските" торти. Номер 1, 5 и 12 са вълшебни.Но гласувам за 7-Пепеляшка.Всичко е изпипано до съвършенство.Весели празници желая на теб и цялото ти семейство!

    ОтговорИзтриване
  25. Правиш невероятни торти, Буб! Не мога, а и не мога да си го позволя да избирам. Всяка торта е уникална и прекрасна по своему, като че ли има своя душа...затова, другите прекарсни няма да ми се сърдят, но сърце не ми дава да пренебрегна No 4. :)
    Светослава

    ОтговорИзтриване
  26. Всичките са прекрасни и ти знанеш колко много харесвам всяка от тях:) Винтидж-стила ми е слабост и затова гласувам за номер 12. Прегръщам те и ти пожелавам весело и шумно посрещане на Новата година - тя ще бъде прекрасна и много, много успешна, затова да я посрещнем подобаващо:)))))

    ОтговорИзтриване
  27. Еее, Бубе, да беше казала поне 3 да изберем, така с една е невъзможно..

    И въпреки всичко, мисля, че моят фаворит е N19.

    Весело посрещане на Новата година! :)

    ОтговорИзтриване
  28. Много ми е трудно. Колебая се между Пантофките и Ягодка.... и все пак избирам № 5 Ягодка. Весело посрещане на празниците, нека новата година бъде пълна със здраве, любов и вдъхновение
    Марина Константинова

    ОтговорИзтриване
  29. Аз съм за маковете- No. 15 И много весело посрещане на 2012 :)

    ОтговорИзтриване
  30. Е как да изберааааааа!?!?!? Подкрепям идеята на Мирослава Ц. - хайде догодина да класацията да е поне за Топ 5 :)
    Трудно е да посоча фаворит измежду Ягодки, Целувка за любимия, Сватбена, Винтидж, Макове... но за идеята на класацията и заради лъчезарната комбинация на цветове и настроение избирам №5 Ягодки!
    С искрени пожелания за красива Нова година,
    Еми Моллова

    ОтговорИзтриване
  31. Здравей Бубе, страхотна е идеята за калсация ама според мен......ни поставяш пред много труден избор.
    Аз обожавам всичките ти торти особенно детските....знаеш, че ги копирам, но никога не успявам да направя мойте толкова хубави, колкото твойте ;-))).
    Много се колебая,незнам на какво да заложа.....защото незнам как се избира нещо любимо от много любюими ;-)))
    ...но избирам номер.....12.
    Mного трудно и непоправимо е да рисуваш върху торта..., а ти се спарвяш невроятно.

    Весели посрещане на новата година. Мноо здраве, юастие, уюут, мир и разбирателство през Новата Година!

    ОтговорИзтриване
  32. Изключително труден избор, но ми беше интересно да разгледам такава подборка от невероятни торти! Моят фаворит е №3 :) Весело посрещане на Новата година!

    ОтговорИзтриване
  33. Всички торти са наистина прекрасни. Но! Аз обожавам семплите неща, бяло, черно и незнайно защо макове/ и пеперуди, и коне :) май ги свързвам с простор и свобода/ Още първия път, като видях тортата с маковете, знаех че е като за мен :).Фаворит ми е номер 15.
    17 е перфектна, а 18 изключително нежна. А ако трябва да направя класация за детските...бих си избрала "Джунгла" и "Пипи".

    ОтговорИзтриване
  34. Всички представени торти са много красиви и изпипани до последния детайл. Но аз като че ли клоня към номер 5 - Ягодките :).
    Весело посрещане на Новата година!

    ОтговорИзтриване
  35. Много е трудно човек да избере само една торта. Всички са толкова интересни и оригинални. Все пак фаворита ми е №3-Мадагаскар, обаче и №12,№1 и №20 ужасно много ми харесват.
    Весело посрещане на 2012 и с още много такива шедьоври да ни изумяваш!

    ОтговорИзтриване
  36. Бубе, прекрасни са всички!
    Гласувам за № 9,въпреки че харесвам най-много тази с мечетата:)
    Деси Канева

    ОтговорИзтриване
  37. От момента на тази публикация се връщам и се опитвам да избера моя фаворит. Не успях... след това се опитах да избера по една от вид за различен повод. Пак не успях... И въпреки, че поне пет са ми супер любими се спрях на # 17 Целувка за любимия - тя ме спечели още когато я показа за първи път. Адмирации! Желая весело посрещане на Новата година!

    ОтговорИзтриване
  38. Бубе,

    Трудно е затова ще са две:

    Детска - Пиленцата 13
    За възрастни - Маковете 15

    ОтговорИзтриване
  39. Евгения Накова31 декември 2011 г. в 18:20

    Ех, Бубе, какъв труден избор...Знаеш, че сме влюбени във всичките ти торти.
    И все пак..избирам №12 Винтидж. Невероятно излъчване, хармония и усещане за чистота и спокойствие! :)
    Весела Нова година!
    Евгения Накова

    ОтговорИзтриване
  40. Номера 2,5,10,12 и всички останали,,,
    Успешна и щастлива Нова Година!

    ОтговорИзтриване
  41. Аз гласувам за №5-Ягодките. Наистина е доста трудно да се избере само една:)Много се колебаех с Пиленцата, но смятам, че ягодките е за всички възрасти, затова се спрях на нея.
    Весело посрещане на новата година!
    Ива Костова

    ОтговорИзтриване
  42. Всички са прекрасни!!! Гласуваме за № 1 пантофки защото обичам тезицветове в комбинация. Много вдъхновение през новата година!!!
    Мая Стойкова

    ОтговорИзтриване
  43. И аз ще кажа - изборът е труден ;-)
    гледах ги, облизвах се.....сведох тортите до три, но някак погледа ми все към # 14 Джереми жабока отиваше. За това гласувам за него.

    ОтговорИзтриване
  44. N 12 no vsichki sa prekrasni I zaslujavat parvo mqsto

    ОтговорИзтриване
  45. Аз ще гласувам за No:11!Мисля че всички торти са уникални!
    Божидара Спасова

    ОтговорИзтриване
  46. Здравей! И на мен ми беше трудно да избера само една от тортите. Всички са неповторими, страхотни и ми се ще да ги опитам. Много обичам макове, но ако трябва да избирам детска торта бих избрала № 14 - Джереми жабока - страхотна изработка, много свежа, цветна и ме връща в детството... Успех и Честита Нова година!

    ОтговорИзтриване
  47. Бубе, по субективни причини гласувам за № 2 - Мецанка и Зайка, но всяко едно от твоите произведения заслужава да е номер ЕДНО!!!Нека и през Новата 2012 Година да не спира творческото ти вдъхновение, креативността и ентусиазма ти!!! Прегръдки!!!

    ОтговорИзтриване
  48. Гергана Тодорчовска31 декември 2011 г. в 23:19

    Прекрасни торти правиш, поздравления:)И аз се колебаех между няколко торти 1,5,12,13,14. Избирам ягодките 5, защото когато я публикува направо ми спря дъха като я видях, много свежи цветове, прекрасен детайл и комбинация на отделните елементи. Няколко дни ходих да я гледам, просто неможех да повярвам че някой е направил от захар нещо толкова вдъхновяващо. Благодаря ти!
    Гергана Тодорчовска

    ОтговорИзтриване
  49. Всички торти ти са невероятни, но фаворит са ми №2, №3 и №14, но ако трябва да избера една, това ще бъде №14 Джереми жабока.
    Кремена Запрянова

    ОтговорИзтриване
  50. Няма спор,всички са много хубави,но най-много ми харесват №3и №9.Избрах си 9 жестока е.Мариела Каймакова.

    ОтговорИзтриване
  51. Честита Нова година Бубе.
    На мене любими торти от предложените от теб са -тази с Мецанката,тортата с ягодките,тортата с маковете,торта целувка и торта Винтидж.След дълго размишление фаворит номер 1 за мен е -торта целувка за съпруга ти.Много оригинална торта.
    Теодора Мартинова/stefina/

    ОтговорИзтриване
  52. Честита Нова година, Бубе!
    Изключителни торти правиш и ти се възхищавам искрено! Бъди здраве и нека вдъхновението да не те напуска никога :)
    За мен №1 са няколко торти - Винтиж, Мецанка, Джереми жабока и Малката госпожица :)) Не мога да ги разделя - и четирите са върхът!

    ОтговорИзтриване
  53. Е, как се решава това? Но все пак реших да гласувам за най-стилната торта според мен - №12

    ОтговорИзтриване
  54. №12 е моя фаворит, но и другите са страхотни.

    ОтговорИзтриване
  55. Всички са много красиви ,но №12

    ОтговорИзтриване
  56. Честита нова година! Пожелавам на цялото ти страхотно семейство да сте здрави и честити!
    Много трудна задача си ни поставила :) Как човек да хареса само една торта, много труден избор.
    След дъъъъълъг размисъл моя фаворит е № 12 - винтидж тортата, моята 3 годишна дъщеричка пък, след като разгледа всички торти, каза, че най-красива е тази с птиченцата - № 13 и поръча да и я направя :)) Свикнала е мама да прави доста вкусни неща за ядене, ама точно тази торта няма начин да мога да я направя, както и всяка друга от показаните по-горе :) Възхищение и поклон пред майсторстовото ти!

    ОтговорИзтриване
  57. Честита нова година Бубе!;-)

    Любимият ми стил е винтидж и тортата в този стил е страхотна,но не мога да устоя на ''Ягодките'',за това избирам тях! Такава торта може да накара всеки да се усмихне!

    ОтговорИзтриване
  58. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, неповторима, Бубе!
    Желая ти всичко ономва, за което мечтаеш да се осъществи, бъдете здрави и не преставайте да се обичате!
    За класацията - как да избера една торта - това е лудост. За която и да гласувам, няма да е напълно на първо място. Обожавам пантофките, Мецанка и Зайка, Мадагаскар, Ягодкитте, Джунглата, Сърцето, Пиленцата... Произведение на изкуството са Жабока Джереми, Малката госпожица и естествено ПИПИ. Смятам, че не си направи правилно класацията. Трябваше да има класация за най-харесвана детска и най-харесвана стилна торта. Как една перфектна весела детска торта да я сравниш с изчистена стилна торта? Как една торта, в която си вложила изключително творчество и много труд да я сравниш с торта, която си изрисувала или аранжирала семпло, мо се е получил потресаващ ефект???
    Двоумя се между ягодките заради наситените и весели цветове и винтидж-тортата... Ами да, ще избера в крайна сметка 12, но чувствам, че съм ощетила няколко други :(

    ОтговорИзтриване
  59. Всички са изработени с много вкус, умение и вдъхновение! Моите фаворити са няколко, но нали напоследък съм на вълна "Винтидж"... Така че ще избера № 12! Чудесна е!
    Щастлива и все така вдъхновяваща 2012-та година!
    Диляна

    ОтговорИзтриване
  60. номер 9 - Джунглата ,
    страхотна е , както и останалите ти торти

    ОтговорИзтриване
  61. № 10 е моя фаворит.
    Страхотни торти.

    ОтговорИзтриване
  62. Ралица Христова1 януари 2012 г. в 22:37

    Честита Нова Година! С пожелание за много здраве и късмет на теб и прекрасното ти семейство!
    Много е трудно да се избере само една торта от тези, които си подбрала! Всички са страхотни!
    Двоумя се между "Пипи", "Ягодки", "Винтидж" и Целувка за любимия".Чудесни са!
    Спирам се на №12"Винтидж".

    ОтговорИзтриване
  63. 4estita nova godina i ot men ! Badete zdravi, obichaite se i ne spiraite da tvorite !!! Az glasuvam za #5. Dani

    ОтговорИзтриване
  64. Много са красиви всички, но като че ли моят фаворит е №3 - Мадагаскар.

    ОтговорИзтриване
  65. здравейте и честита нова година! изборът е много-много труден, всички торти са оригинални. Въпреки че много ми харесват тортите с цветя и стила винтидж, се спирам на тортата с жабока :) Прекрасна торта, доказваща за пореден път любовта на създателката й към децата! Много късмет и успехи ! Марияна П.

    ОтговорИзтриване
  66. На теб, Бубе, на всички, които обичаш и са важни за теб, разбира се, на всички вас, които отделяте време да се наслаждавате и радвате на това толкова нетрайно, но носещо толкова радост и оставящо прекрасни спомени, превърнато от тази чародейка изкуство-Честита 2012 година!

    За мен тортата с ЯГОДКИТЕ е любима, без да подценявам останалите!
    Бубе, пожелавам ти вдъхновението никога да не те напуска!
    Дана Виткова

    ОтговорИзтриване
  67. Бубе,
    честита Нова година! Нека тя ти донесе много здраве, късмет и най-вече да бъде спокойна и успешна за теб и семейството ти!
    За тортите бих казала, че всичките ти са уникални. Трудно е да избера една, но тортата пиленца № 13 е най-различна и някакси носи романтична атмосфера.

    ОтговорИзтриване
  68. Честита нова година!Желая на цялото ви семейство много здраве и късмет през новата година!Не може да се избере само една торта,но колкото и да ми е трудно моят фаворит е торта Мадагаскар.


    десислава

    ОтговорИзтриване
  69. Макове...много стилна!
    А детските просто са извън всякаква класация, винаги са номер едно:)
    Честита нова година и късмет за цялото семейство :)

    ОтговорИзтриване
  70. Честита нова година! Още повече вдъхновения и кулинарни шедьоври!
    Фаворит ми е № 14! Съвсем като книжката е :*

    ОтговорИзтриване
  71. Три дни се чудих и реших да гласувам за Ягодките! Весела и приказна нова година!

    ОтговорИзтриване
  72. Eдна вълшебница си помислила за миг, че би могла да постави вълшебство в торта. Направила опит и .... Какво да ви кажа, събрала вълшебството, та остана място и за свещ. И сега ви представям една нейна вълшебна идея - торта №12 ВИНТИДЖ ..........просто УНИКАЛНА!!! Жужа

    ОтговорИзтриване
  73. моят глас е за 14 . тази селска идилия и Джереми жабока

    ОтговорИзтриване
  74. Дааа, не само на теб ти е трудно да избереш любима торта, но и на нас.
    Добре, че я няма Червената шапчица с къщичката в тази класация, че тогава щеше да ми е още по труден избора.
    Номер 16 - куфарчето с инструменти е моят фаворит. Че как иначе мъжът ми автонекеджия, детето ми обожава да помага на баща си с инструментите...как да не го заобичам толкова много като е изпипано до съвършенство.
    Абсолютно несправедливо е да няма джунгловата торта със зебровите шарки и сигурно ако се заровя във фликъра ще открия още и още несправедливости:)))))

    ОтговорИзтриване
  75. Щастлива да бъде Новата година за теб, Буба,
    в здраве и късмет, творческо вдъхновение и много, много щастие.
    Няма да определям фаворит - ще благодаря за удоволствието, да се насладя на това вълшебно място. Моите адмирации, Диана

    ОтговорИзтриване
  76. Привет Бубе!!! Честита 2012!!! Много здраве и вдъхновение ти желаем:)))

    Ние се колебахеме между Винтидж 12 и Малката госпожица 19 но май надделява номер 12!
    Страхотна идея!!!
    Поздрави от нас

    ОтговорИзтриване
  77. Бубе, всички торти са прекрасни. Просто не мога да се спра само на една, затова гласувам за 1, 5, 12 и 13. Успешна и изпълнена с много любов 2012 година!

    ОтговорИзтриване
  78. Мило ,Бубе!
    Всичките ти торти са уникални и ми е трудно да правя класация.Въпреки всичко ще избера №15 Макове,защото е посветена на мен и баща ти по повод рождения ни ден.Обичаме те много и ти пожелаваме здраве,много любов и нови творчески успехи,за да радваш повече хора.

    ОтговорИзтриване
  79. Съвършенството има номер-12 Винтидж. Нежно красиво и изискано.Какво повече може да се добави?Ами голям талант.Люба аплодисменти .

    ОтговорИзтриване
  80. Честита Нова година, Буба! Нека тя бъде здрава и успешна за теб и твоето семейство! И нови чудесии да сътвориш....
    Ако трябва да избирам за мой празник, с две ръце избирам 12 Винтидж тортата, макар че и другите са шеметно красиви!
    Мария

    ОтговорИзтриване
  81. номер 13, но и 12! Страхотни са, бравоооооо!!!!

    ОтговорИзтриване
  82. Ако можех щях да гласувам за всички,но не мога,така че ще избера Номер 3-мадагаскар.Уникални просто:)

    ОтговорИзтриване
  83. Често надниквам във вашия сайт, защото тортите ви са направо страхотни, а и описанието към тях е винаги увлекателно, всички са уникални, но ще посоча №5

    ОтговорИзтриване
  84. Аз страшно много харесвам две торти - №5 Ягодки и №12 Винтидж. Всички са прекрасни, но тези двете са ми фаворити! :)

    ОтговорИзтриване
  85. Не знам има ли думи да опиша моето възхищение от твоите творения! Всяка една от тортите личи че е направена с много любов. Моята торта фаворит е # 12 Винтидж. Тази торта е просто един шедьовър! Продължавай да ни радваш и вдъхновяваш с твоите невероятни торти :)

    P.S. Тъй като до сега не съм правила торти които да декорирам с моделираща маса, фондан или марципан, бих искала да направя за първия РД на сина ми торта с лека декорация и не знам към какво да се насоча - да си купя готова смес или да направя своя. Ще съм благодарна за съдействието.
    Поздрави
    Диана Динева

    ОтговорИзтриване
  86. Чудесни са тортите :)
    Гласувам за № 5 Ягодки, защото е много свежа и носи лятно настроение.
    Ива Божкова

    ОтговорИзтриване
  87. Здравейте, Буболинка.

    Правите невероятни неща!!! Наистина!!!

    На мен ми харесва торта Но. 2 - прекрасна е! Гласувам за нея.

    Милена

    ОтговорИзтриване
  88. Тортите са невероятни!Всяка една от тях предизвиква усмивката ми:)
    От детските харесвам №2 - Мецанка и Зайка - много сладурска.
    Иначе колебанието ми е между №5 - Ягодки и №12 - Винтидж. Едната те кара да мечтаеш за пролет, а другата е толкова стилна с нежната си дантела и красиво изрисувани рози...
    Гласувам за №12.

    Валентина Георгиева

    ОтговорИзтриване
  89. Здравей Бубе! Ти твориш и създаваш изкуство. Често ми се случва да разглеждам твоите тортички и винаги в мен остава въпрос:Колко е трудно да разрежеш първото парче? Прекрасни, изработени с много финес, съвършенни... Гласувам за торта No 1 Пантофки. Превъзходна е!
    Десислава Петкова

    ОтговорИзтриване
  90. Нина Петрова7 януари 2012 г. в 10:39

    Здравейте, за много години! Много труден избор, всички торти са повече от произведения, каквото и да напиша ще е малко. Моят избор е номер 12. Желая здраве и много нови творчески успехи!

    ОтговорИзтриване
  91. Много е трудно да се определи само една торта, за която да гласувам. Всичките ти торти са УНИКАЛНИ, но №12 ми е фаворит! Продължавай да ни радваш с невероятните си торти, Бубе:)
    Stasi

    ОтговорИзтриване
  92. Всички са уникални и много красиви, но определено гласувам за # 3 Мадагаскар

    ОтговорИзтриване
  93. Аз гласувам за торта №8 приказни феички!!!!
    Анастасия Караманова - 5,5 год.

    ОтговорИзтриване
  94. Уникални торти! Гласувам за №12 Винтидж.
    Милена Малинова

    ОтговорИзтриване
  95. #12 Винтидж е моят фаворит. Бубе, пожелавам ти още по-прекрасни и вдъхновяващи торти през новата година!

    ОтговорИзтриване
  96. #12 Винтидж е моят фаворит. Бубе, пожелавам ти още по-прекрасни и вдъхновяващи торти през новата година!!!
    Йоанна Савова

    ОтговорИзтриване
  97. Изобщо не знам какво натиснах и как попаднах тук :D :D :D

    Но явно било писано да имам късмет с тази толкова интересна тема/класация, която си представила.

    Бубке, не знаех че имаш и садистични наклонности - да караш хората да избират от най-избраното, бива ли така!!
    Но простено ти е, на големия талант какво ли не му прощаваме, прегръдка.

    За да не съм прекалено категорична, което в случая така или иначе е трудно, ще посоча всички, които са ми фаворити от представените.

    2, 10, 12 и 13.

    Едва ли някой се е спряла на No.10, но тъй като за мен хубостта не се измерва непременно със сложност, не мога да не спомена тъкмо нея, с кристалната и чистота и хармония.

    Все пак като единствената, първата, няма да избера нея, защото предполагам, че това би се възприело като маниерничене.
    А и как бих могла да подмина другата, която е едно от най-артистичните неща, които си създавала.

    No. 12

    Изискан, “зрял“ подбор на цветове и техники, наситено на елементи без да е претрупано, красиво!

    Много прегръдки, чудесна си!

    ОтговорИзтриване
  98. Уникални красоти творите ! Поздравления ! Всяка една торта заслужава да спечели първото място, но тортата, която мен лично спечели е Номер 5 !
    Изключително красива, свежа и различна торта !
    Успех ! :)

    ОтговорИзтриване
  99. В търсене на подходяща торта с жабчета за предстоящ рожден ден, съвсем случайно попаднах на Вашия блог и вече час гледам, чета и най-искрено Ви се възхищавам на таланта!Поздравления!
    Няма как да пропусна тази класация и тъй като всички торти са повече от прекрасни, а аз съм пристрастна към жабите в момента, нека моят избор е за № 14 Джереми жабока :)
    С благодарност за доставеното удоволствие да видя всички тези красоти,
    Милена Иванова

    ОтговорИзтриване
  100. КАЗВАМ СЕ АЛЕК И СЪМ НА 10 ГОДИНИ.МЕЧТАЯ СИ ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН ДА ИМАМ ТОРТА ОТ БУБОЛИНКАТА.НАЙ МНОГО МИ ХАРЕСВА ДЖЕРЕМИ ЖАБОКЪТ №14
    АЛЕКСАНДЪР

    ОтговорИзтриване
  101. Моята любима торта е номер 2 - "Мецанка и Зайка".Прекрасни са всички!
    Добринка Вълева

    ОтговорИзтриване
  102. Страхотни неща правите,поздравления!Гласувам за номер 5.Ели Йорданова

    ОтговорИзтриване
  103. Бубе, уникални са всички торти - много красиви, изтънчени, невероятни, излезли изпод ръката на велик творец.
    И все пак: знаеш, че харесвам стилните и изчистени неща, а как по друг начин освен СТИЛНА може да се нарече торта 18 (сватбената).
    Специални поздрави от цялото ни семейство и с пожелания за една успешна и изпълнена със смисъл година!
    Ани, Вики и Дани Тиневи!
    P.S. Другите ми фаворити са 2, 5 и 12. А също и 19 - задари майсторлъка да проектираш и построиш цяла къща.

    ОтговорИзтриване
  104. Здраве, Бубе, Всички торти много ми харесват и ми е трудно да избера. Затова извиках по-компетентен човек от мен на помощ - малкият ми син и той отсече: торта Мадагаскар N:3.
    Галя Турлакова

    ОтговорИзтриване
  105. Почти е невъзможно човек да спре само на една, аз лично си харесах 2/3 от всички, но след като ни поставяш такова условие...добре..
    Гласувам за жабокът или номер 14 в списъка! Поздрави Бубе! Желаяти спокойна и успешна година!
    Полина Ласкова

    ОтговорИзтриване
  106. Всички са страхотни, но все пак трябва да изберем...На мен най-много ми харесва Пипи 11, след това ягоди 5 и 17 целувка за любимия.

    ОтговорИзтриване
  107. Теодора Славова

    Гласувам за номер 5, Но искам да кажа че номер 17 е уникална меко казано, както и всички изобщо

    ОтговорИзтриване
  108. Която и торта да посоча, ще е първа сред равни, но все пак гласувам за Винтидж. Пенка Димитрова

    ОтговорИзтриване
  109. Здравейте! Аблсолютно всички торти от изброените са идеални и перфектни. Следя блога от много време и мога да кажа, че най- любима ми е била №19- Малката госпожица. Това са любимите ми цветове- аква синьо и розово при това съчетани в едно. Изработката й е "ювелирна" без нито един недостатък. Момиченцето е супер нежно и романтично. Аз лично не бих я разрязала, за да я изям, но...
    Ваня Емануилова

    ОтговорИзтриване
  110. Поздравления за красотата която създаваш! Всичките торти са уникални, но в годината на дракона моят фаворит е №4 - торта дракон.
    Албена Иванова

    ОтговорИзтриване
  111. Наистина всичките предложения са съвършенни и много красиви. Моятa N1 торта е всъщност N 12 "Винтидж"-изключително стилна, красива и много изискана торта.
    Поздрави
    Боряна Григорова

    ОтговорИзтриване
  112. Уау! Не съм виждала по-красиви и пълни с живот торти! Уникални цветове,уникална изработка, уникална красота! Браво! Аз гласувам за 1 с бебешките обувчици- страхотна е. Продължавай в същия дух!

    ОтговорИзтриване
  113. Не мога да избера любима торта, макар една от тях да беше лично направена за моята Михаела и да изтръгна възклицание дори и от сдържания ми мъж, и да имам специално отношение към нея.Затова ще напиша следното - номер 21 ми е любимата торта, защото всяка нова торта която показваш ми става любима, докато не пуснеш следващата:)

    ОтговорИзтриване
  114. Аз гласувам за №9 - Джунгла :)...може би съм малко пристрастна :))).
    Всички са невероятно красиви и (със сигурност) много,много вкусни!

    ОтговорИзтриване
  115. Много труден избор!И все пак - №5 Ягодките ми е най на сърце!

    ОтговорИзтриване
  116. Бубе,всяка твоя торта ми спира дъха :)))),но щом трябва да се избере една ,избирам Винтидж №12 :))))

    ОтговорИзтриване
  117. забравих да си напиша името-Ирина Витанова

    ОтговорИзтриване
  118. Невероятна красота! Толкова е трудно да избереш само една, но е по-лесно когато си поставиш критерий ;) Моите критерии бяха два- торта, която искам да ми подарят и това е №5 или торта, която искам да подаря на любимия, която е №17. Иии понеже това си е моят глас, предпочетох ЯГОДКИТЕ :))

    ОтговорИзтриване
  119. Направо ми е невъзможно да избера! Мислих, мислих - сведох избора до две! 12 и 13......... Но как да избера от тях?

    Тъй като се налага, избирам 12, защото самата аз обожавам винтидж, розички и комбинацията от цветовете. А ти си пресъздала великолепно всичко това в тази торта......

    ОтговорИзтриване
  120. ОХ ИЗБОРА Е ДОСТА ТРУДЕН ТЪЙ КАТО ВСИЧКИТЕ ТОРТИ СА ПРЕКРАСНИ НО СЕ СПИРАМ НА ПЕПЕЛЯШКА 7 !

    ОтговорИзтриване
  121. Никак не е лесно, всяка торта е прекрасна, абсолютно различна от другите и носи собствения си смисъл и история. Аз обаче ще дам един глас за торта 1 Пантофки!

    Ася Грудова

    ОтговорИзтриване
  122. Всички са невероятни! Моят глас е за номер 12 - Винтидж!
    Ралица Русева

    ОтговорИзтриване
  123. Всички торти са прекрасни,но номер 5 е моя фаворит!!!
    Десислава Атанасова-ВАрна

    ОтговорИзтриване
  124. Всички торти са невероятни и задачата е много, много трудна, но една ме върна към детството ми по-особено мил и приятен начин -
    това са любимите ми книжки за зайчето Питър, котето Том, Джеръми рибаря и др.
    За това избирам /много е трудно/ # 14 Джереми жабока, но определно всяка торта има свой чар и създава различна емоция, като че ли всяка има собствен живот и разказва различна история. Много са изящни и с страхотно чувство за детайл. КОМПЛИМЕНТИ
    Поздрави,
    Марина

    ОтговорИзтриване
  125. Леле, Бубе, много трудна задача.... Голяма чуденка между 1, 2, 5 и 13 :) Всички са ми любими, ама 13 най-най- :))
    Поздрави, Любата

    ОтговорИзтриване
  126. Бубе, всички са прекрасни. Гласувам за номер 12 - винтидж, но и пантофките и ягодките са уникални, а също така и сватбената и с морячето и така мога да продължа и с 19 :). Мечта ми е да ни направиш торта за някой от празниците ни, защото за първия рожден ден на сина ми не можа:( (беше юни и ти не работеше), но се надявам за някой следващ празник да сбъднеш мечтата ми.
    Поздрави
    Ивелина
    iva_marisol@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  127. Всички са прекрасни! Все пак моят фаворит е №5 Ягодки.

    ОтговорИзтриване
  128. Въпреки, че моята най-любима твоя торта не присъства в класацията избора ми е ужасно труден. От всички красоти решавам да заложа на една изчистена и много елегантна торта намираща се под номер 18 :)

    Надявам се някой ден ако се заомъжвам, все още да се занимаваш с тортоправене за да имам и аз такава прекрасна торта :)

    ОтговорИзтриване
  129. Как да се направи избор между всички тез съвършени произведения на изкуството... Ще дам един глас за номер 12, Винтидж. Но бих гласувала за всичките...
    Николета Златева

    ОтговорИзтриване
  130. Привет!Тортите ви са уникални и много съжалявам,че ще творите само сватбени.
    Аз гласувам за No:17 "Целувка за любимия" и се надявам да размислите за поръчките.
    Цветелина Иванова-София
    astarta1010@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  131. От красива, по-красива ... Все пак избирам No 15 - "Mакове", понеже си падам по семпли и стилни торти.
    Таня Гинева

    ОтговорИзтриване
  132. Много съм затруднена.... но все пак - "макове", #15
    Цеци Григорова

    ОтговорИзтриване
  133. Гласувам за №3 Мадагаскар, Нина Пенева

    ОтговорИзтриване
  134. Съжалявам, че е анонимно, но явно висшето ми образование пречи да се ориентирам добре тук :))) Влюбена съм във всяка една твоя торта, много труден избор, защото имаш невероятен усет към детайла, а и си личи че влагаш цялото си сърце!
    Обожавам Винтидж, невероятна е, останах безмълвна пред Макове и Целувка за любимия, а Пантофки е много нежна!
    Но първата ми любов е Ягодка, тя ме 'запозна' с теб и твоя талант! За мен Ягодка е най-невероятната ти торта - цветна, изпълнена с топлина и жизненост, както и с невероятно красиви детайли! Гласувам за Ягодка, въпреки че сърцето ме тегли и към другите ми фаворити!
    Пожелавам ти да продължаваш да изпитваш същото удовлетворение от работата си и да си все така жизнена, озарена от невероятна вътрешна и външна красота! Обожавам да чета блога ти - надарена си с много таланти, сред които е дар слово и страхотно чувство за хумор :) Даниела Йорданова - да не съм съвсем анонимна :)

    ОтговорИзтриване
  135. Мирела Цветанова12 януари 2012 г. в 23:10

    Харесват ми всички торти,направени от Буболинката,но от предложените гласувам за № 12.

    ОтговорИзтриване
  136. Тук някой беше писал, че тази класация си е направо сбъркана :)...как може да избера от толкова страхотни и стилово различни торти, като и детското говори в мен и минимализма ми и гласът ми на зрял човек-набор и ... В предишна публикация, беше писала за твойте колебания, когато избираш нещо - от обявяването на тази класация, всеки ден влизам, гледам, прехвърлям...на 13-ти гласувам за N13 - Пиленца - и детска, и стилна, и изчистена, спокойно към единичката може да добавиш и 1,2,3.., би била и прекрасна сватбена торта.
    Оставам с неприятното чувство, че ощетих доста от предложенията в тази класация и многото прекрасни творения извън нея.

    ОтговорИзтриване
  137. Всички са великолепни!
    Все пак гласувам за Джереми жабока - №14.
    Не съм виждала така изпипана, пълноцветна и невероятна торта!
    Р. Николаева, София

    ОтговорИзтриване
  138. Виктория Костадинова15 януари 2012 г. в 1:50

    Номер 19 -Малката госпожица

    ОтговорИзтриване
  139. Здравейте, казвам се Летисиа и удоволствие и ентусиазъм гласувам за торта 13 "Пиленца" защото бих искала точно такава торта за 10 си рожден ден , които е на 30 януари:)))

    ОтговорИзтриване
  140. След малък женски консилиум решихме: Аз Лора-30г.=N#12/ Теди-3г.=N#3/ Свекърва ми Краси-50+=N#5!
    Поздрави сърдечни!
    llk_4@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  141. Много е трудно да избереш сред толкова красиви торти и да отличиш една единствена. Сигурно се почетиринайствам като го повтарям след всички вече писали преди мен, но е факт! Впечатляващо изкуство е да изваяш с ръцете си такива форми като скулптор и се възхищавам на хора на които им се отдава да го правят и то добре.
    Три ме плениха много (5, 12 и 15), но тъй като все пак трябваше да избера една и просто си представих на коя бих подскачала от радост ако получа и бих я гледала почти с богоговение, то тя би била Номер 12 Винтидж - тя е моят фаворит! Ужасно стилна, красива, изпипана и фина!
    Късмет на всички и си стискам палци :)))))))

    ОтговорИзтриване
  142. Абсолютно невъзможно да се обяви фаворит, сред толкова приказни творения!
    Затварям очи и посочвам номер 12 Винтидж като мой фаворит, защото емоцията която ме завлядява когато я видя, е тихо сбъдване на мечтите ми.
    Отново ме усмихна! Силвия Миланова

    ОтговорИзтриване
  143. Бубе, всичките са така цветни и очарователни. За мен обаче най-слънчева е торта с ягодки, най-харесвана от момичетата е Пипи. Ако трябва да си поръчам обаче бих искала, торта с макове, тя е моя избор. Прекрасни творчески дни.

    ОтговорИзтриване
  144. Невероятно красиви торти. Много се затрудних да избера най-красивата от тях. Всяка си има своето очарование, но номер 5 Ягодки ми е фаворита.

    ОтговорИзтриване
  145. Гласувам за номер 3-Мадагаскар. Всички са прекрасни. И номер 12 ми е фаворит, но толкова са сладки муцунките на животните от Мадагаскар, че просто не мога им устоя :)))

    ОтговорИзтриване
  146. Здравейте, тортите са ви уникални, сигурно сте го чували много пъти. Нямам думи да изразя възхищението си, вие сте истински творец - вълшебник. Ако мога да гласувам за всичките бих го направила, но все пак трябва да избера една. Нека това е номер 5, тортата с ягодките. Желая ви много здраве за да продължавате да ни радвате с вашите шедьоври.
    Люба Джонова

    ОтговорИзтриване
  147. Бубе, наистина е трудно човек да избере само една, аз съм страхотен фен и на ягодката и на Целувка за любимия, но давам гласа си за Винтиж №12, като се има на предвид колко пъти съм я използвала като поздравителна картичка с твоето съгласие, определено тя надделява. Така моят глас е за №12.
    Йонка Билюкова-Тодорова

    ОтговорИзтриване
  148. Има ли въобще нещо, което да не можете да направите под формата на торта! Удивително!!!
    Моята торта фаворит е # 12 - Винтидж

    ОтговорИзтриване
  149. Не зная коя е била най-сложана за изработка, но определено № 12 Винтидж най-ми гали окото. Въпреки, че ако се дават повече първи места, мога да спомена още 5, почти толкова доби! Не, че има лоши. Най-вероятно по-детските торти са ти били по-голяма играчка, но... № 12 е прекрасна!

    Мая Огнянова

    ОтговорИзтриване
  150. Всички са повече от страхотни ,но гласувам за №17-Целувка за любимия

    ОтговорИзтриване
  151. Всички са прекрасни и предполагам много сладки, гласувам за №5 - Ягодки :)

    ОтговорИзтриване
  152. Ани Борисова
    Честно казано, много труден избор...Но фаворит ми е номер 5- тортата с ягодките! МНого свежа, цветна, просто уникална!

    ОтговорИзтриване
  153. Супер идея! Моят глас е за торта № 10 Сърце
    Изчистена, бяла, стилна, прекрасна!

    ОтговорИзтриване
  154. Всички торти са ми фаворити и въпреки че в момента съм на вълна "торта за детски рожден ден", избирам за фаворит Номер 12-Винтидж! Прекрасна е!!!
    Маги Стефанова

    ОтговорИзтриване
  155. Оххх, трудна работа, направо ме заболя пръста да скролвам, а да не говорим какво самобичуване е за мен самата, в деня в който ям само плодове, да гледам любимата си храна ТОРТИИИ :)))
    Избирам си N 19 - уникални са всички, всяка за себе си!!!
    Усмихнат ден!

    ОтговорИзтриване
  156. Любина Желязкова20 януари 2012 г. в 14:33

    Много съжалявам, че не мога да поръчам от вашите торти :(!
    Моят фаворит е №17. Гласувам за № 17
    Поздрави! Любина

    ОтговорИзтриване
  157. Всички торти са "безобразно" красиви, всяка по свой начин уникална, но... Детските са си детски, сватбената си е сватбена, обаче Целувка за любимия не е като никоя друга. Избирам №17 Целувка за любимия- просто е различна.
    Милена Нанкова

    ОтговорИзтриване
  158. Бубе,много трудна задача ни постави.Как може да се избере измежду всички тези красоти.След дълго умуване казвам торта №2 - Мецанка и зайка.Много ми беше трудно да поставя накоя на първо място,те всичките са за там.
    Калина Аспарухова

    ОтговорИзтриване
  159. След труден избор се спрях на № 5. Страхотни неща!
    Весела Първанова

    ОтговорИзтриване
  160. Всичко е невероятно!
    Моят фаворит е "Винтидж" номер 12!
    С пожелание за една здрава и още по-вдъхновяваща година!
    Дани

    ОтговорИзтриване
  161. От мене един глас за #2 - Мецанка и Зайка:)

    ОтговорИзтриване
  162. Гласувам за 4 - Дракон :) Всичките са прекрасни:)

    ОтговорИзтриване
  163. Избирам номер 12,тази винтидж хубост.Бубе,благодаря за красотата и доброто настроение.Как само ме караш да избирам.Деси Великова

    ОтговорИзтриване
  164. Още един глас за N2 Мецана и зайка. Страхотни торти, изборът не е никак лесен. Мариана Христова, София

    ОтговорИзтриване
  165. Всичките Ви предложения са невероятни.Но № 12 - уникално,страхотно.Хубава,здрава и творческа 2012 желая. Мариета Ризова,Перник

    ОтговорИзтриване
  166. Привет Бубе!
    Мноооооого трудна задача направо мъчение!
    Гласувам за номер 2-Мецанка и Зайка защото много ми се иска да направя нещо толкова сладурско и за моята Бонбонка (4месечна) :) Иначе изборът е невъзможен- всички са невероятни и пленяват по своему...
    Желая на теб и твоите 4момчета една здрава, успешна и приказна 2012!

    Поздрави от Мюнхен!
    Ети

    ОтговорИзтриване
  167. Бубе,гласувам за № 14 Джереми жабока . Изборът беше труден,златни ръце имаш!
    Поздрави : Ваня Бонева,Лясковец

    ОтговорИзтриване
  168. Здравей Бубе , тази задача която си ни поставила никак не е лесна ........ След продължително чудене от моя страна се спирам на номер 17 Целувка за любимия . Поздрави от Варна - Мария Петкова :)

    ОтговорИзтриване
  169. Наистина,както казва Нелка,трудно е да се избира най-добрата от най-добрите ти торти.Винаги съм се възхищавала на твоите творения.Дори и сега ми е трудно да направя избор,но трябва да посоча една,нали така?Моят глас е за номер 11,въпреки,че мога да посоча всяка една торта.Желая ти и занапред да ни радваш с прекрасните си творения.

    ОтговорИзтриване
  170. Дано не е станало късно и за моя глас - за мен фаворит е номер 12.Безспорно.

    ОтговорИзтриване
  171. Бубе всички торти, които си правила са много хубави но предстои Св. Валентин и за това избирам 17 Целувка за любимия!!! Продължавай все така!!!

    ОтговорИзтриване
  172. Аз избирам торта номер 5 - "Ягодки" :)
    Деница Костадинова

    ОтговорИзтриване
  173. Всички са прекрасни и е много трудно да се избера една,но моят избор е No5:)-Ягодки
    Мила Баларева

    ОтговорИзтриване
  174. Гласувам за номер 2,въпреки,че всички торти са страхотни!!!
    Искрено се надявам някой ден да може да правите и торти за хора извън София :) Поздрави,Александрина Пенчева!

    ОтговорИзтриване
  175. Казвам се Светла Трифонова и след мноооооооого чудене избирам торта номер 1, защото повода,по който е направена е може би най-щастливия миг в живота на хората.:))

    ОтговорИзтриване
  176. Здравей,Бубе!Много е трудно човек да избере своя фаворит сред толкова прекрасни торти.Но една от тях никога няма да забравя когато е видях за първи път и това е номер 14 Джереми жабокът ,като малка имах тази книжка и тортата е преразказаната приказка.Невероятно е направена!

    ОтговорИзтриване
  177. imam niakolko favorita, no nali samo edin triabva da poso4a, taka 4e....N9-Djunglata ;) obojavam ia :)
    Veska Dimitrova ve.tray.

    ОтговорИзтриване
  178. Антоанета Иванова22 януари 2012 г. в 18:15

    Всички са ми любими, но фаворит ми е №17. Много любов има в тази торта! Прегръдки, Бубе!

    ОтговорИзтриване
  179. от Santal :)
    Моя фаворит е #2 Мецанка и Зайка, но така или иначе всяко сравнение на тези произведения на изкуството е неуместно. Всички са прекрасни.
    Поздрави, Бубе! От Елка

    ОтговорИзтриване
  180. Много е трудно сред толкова прекрасни и различни торти да се избере една! Но въпреки всичко най-запленена бях от номер 12 и номер 17!Поздравявам Ви за изкуството!Доставихте ми голяма наслада-съжалявам ,че Ви открих толкова късно.Поздрави:Магдалена Бухчева,гр. Стара Загора

    ОтговорИзтриване
  181. Какви красоти само.... Всяка една торта е уникална!!! Моята торта фаворит е №5-Ягодки, но също съм впечатлена и от №12-Винтидж!!! Поздравления за вашия талант! Милена Цонева, гр. София

    ОтговорИзтриване
  182. Да се включа и аз накрая като стара тайна почитателка - №12 е стилът който най-много ми допада, въпреки че съм майка на трима сина (колежке!?!) и по правило детските торти много ни забавляват.
    Желая още много красиви момчешки мигове и може би ще срещнем двете банди някой ден.
    Борислава Петракиева, София

    ОтговорИзтриване
  183. Бубе, тортата с която те преоткрих е Винтидж.Тази торта е най-нежното и уникално сътворение, което бях виждала.Така, че аз съм зааа номер 12 :)))))) Цветелина Георгиева, София.Целувкиии

    ОтговорИзтриване
  184. Първо искам да Ви поздравя за всичката тази красота, която спира дъхът ми. Прекланям се пред хора с такива златни ръце, невероятен талант и нестихващо вдъхновение. Благодаря от сърце на Ивелина Чолакова, която ми показа Вашият блог.
    Тортите Ви са уникални! Как би могъл човек да избере най-красивото от най-красивото? Почти невъзможно е, но въпреки всичко, като една романтична натура, се спирам на торта номер 12. Това е едно нежно, стилно и прекрасно произведение на изкуството, което няма как да не те докосне. Просто е вълшебна.
    Желая Ви всичко най-прекрасно и никога не спирайте да творите тази извънземна красота.
    С уважение:
    Юлиана Мицева

    ОтговорИзтриване
  185. Гласувам за №5!
    Всъщност всички са разкошни !

    ОтговорИзтриване
  186. Бубе, чудесна идея! Както винаги стилна и оригинална! Моят фаворит е номер 2. Обожавам изчистени дизайни. Поздрави и успех на всички!

    ОтговорИзтриване
  187. Бубе, тортите ти са повече от прекрасни, сякаш не са сътворени от човешка ръка, но тъй като трябва да избираме аз се спирам на 13ти номер- много нежна торта, с любими цветове.

    ОтговорИзтриване
  188. Като виден мечколюбител моята любима е #2 Мецанка и зайка :)

    ОтговорИзтриване
  189. Много ми е трудно и на мен. Затова реших да огранича избора си до момчешките. И от тях се спрях на 17.

    ОтговорИзтриване
  190. Ot tolkova prekrasni torti e tolkova trudno da izberesh samo edna . Moqta lubima ot vsichkite e №12 ima nqkakva notka na romantizum i izpulva cqloto mi sushtestvo s lubovni trepeti :)))Uspeh i produljavai da ni radvash s tezi tvoi prikazni tvoreniq ! Дора Младенова ,Асеновград

    ОтговорИзтриване
  191. всички торти са чудни.избирам пиленцата,защото не са типични и са с много хубави цветове.
    надежда стойнова

    ОтговорИзтриване
  192. Pri tolkova krasota,e misiqta nevuzmojna da se kaje,koq e nai-krasiva.No na fona na snega i studa,nai-proletna i stoplqshta e N5.Pone na men mi deistva taka.
    Budete vse taka kreativna i darqvashta krasota i vulshebstvo.

    ОтговорИзтриване
  193. Номер 12 /Лили Цьош/ , Номер 7 / Съпругът ми Райнер . ако се зачита само един глас на гласувал, моля да се зачете моя глас /Винтидж/ , понеже съпругът и без това е безгласна буква :))))

    ОтговорИзтриване
  194. Мария Праскова30 януари 2012 г. в 13:09

    Как да избера? Зави ми се свят - толкова перфектност на едно място рядко се вижда и на световно ниво! Реших да гласувам за Дракона, не защото най - ми харесва, а защото 2012г е годината на Дракона, макар и класацията да е за 2011г. Пожелавам дълги години да продължаваш да ни радваш!

    ОтговорИзтриване