понеделник, 7 май 2012 г.

Сватбата на Дани и Людмил


Това са те! Дани и Людмил от Пловдив. Не са ли прекрасни? Харесвам ги толкова много, че дори не ми се иска да пиша нищо. Снимките им казват всичко.  Цялата им сватбена фотосесия е просто зашеметяваща. Сякаш са излезли от страниците на лъскаво и стилно списание. Оставям ви първо да им се полюбувате, а накрая ще ви разкажа подробно за тях и за сватбената торта, която им направих. Макар че тя тотално бледнее на фона на прекрасните младоженци, но пък е направена с много любов и старание. 









Страхотни снимки, страхотни младоженци, нали? Казах ви. Фотографиите са дело на Димитър и Тереза Якови. А това е техният сайт.
Сега да ви запозная по-подробно с фотомоделите, пардон - младоженците. За Дани съм ви споменавала и друг път. Познавате я като момичето, което прави уникално красиви картички. Но в началото аз дори не подозирах за този й талант. С първото си писмо до мен тя искаше да поръча торта за рождения ден на съпруга си. Да, няма грешка. С Людмил те вече бяха женени. За жалост се наложи да й откажа, тъй като датата ми беше ангажирана с друга торта. Няколко месеца по-късно ми писа отново, пак с молба за поръчка. Оказа се, че иска сватбена торта или както самата тя я нарече "торта бижу". За нищо на света не исках да я разочаровам отново и макар и леко уклончиво й дадох положителен отговор. А ето какво ми написа тя в замяна:
..."Когато за първи път  открих блога ти ме остави с отворена уста.Единственото, което си казах беше ''Тя е!'' и знаех, че рано или късно твоя торта ще стои пред мен! Първият път не стана, затова сега и ти писах месеци по-рано. И като ми отговори ,че има вероятност да спреш с правенето на торти си помислих ,че това е престъпление.Но някак си знаех,че това няма да се случи.И ей ме на!Уточнявам дизайна на моята сватбена торта с Буболинката! Просто си страхотна!"
А сега и малко разяснения. Оказа се, че Дани и Людмил са женени от две години. Но тъй като за сватбата им въпросните пловдивски фотографи били заети, те си обещали някой ден да сключат и църковен брак, предшестван от мечтаната фотосесия. За събитието поканили само четирима гости, но организирали всичко като за истинска сватба - красива, вълнуваща, романтична. А къде се е видяло сватба без торта? Така се намесих и аз в цялата схема. Дани искаше тортата да е максимално стилна и изчистена в тон с цялостния стайлинг - класическо съчетание на черно и бяло. Първоначално идеята бе за мъничка едноетажна в стила на моята черно-бяла пеперудена торта, която си спретнах за 34-я ми рожден ден. После преценихме, че двуетажна би стояла по-представително за такъв специален повод, а накрая аз на своя глава я направих на три етажа (разбира се, без да ангажирам финансово младоженците). Толкова много ми се искаше тортата да е с наистина красив дизайн, за да се хареса на Дани и Людмил. А колкото повече човек се стреми да направи нещо съвършено, толкова повече критериите му се завишават и нищо не му се струва достатъчно добро. Идея си нямате какво търсене и купуване на плетени черни дантели му ударих. А после падна и голямото чудене коя точно да използвам. В крайна сметка се спрях на този вариант. 

  
Както вече ви казах, тортата бледнее пред хубостта на младоженците, но аз все пак си я харесвам. По-важното е, че и те си я храсеха. Самият Люси дойде да я вземе от вкъщи, но по заръка на Дани предварително я бях опаковала в кутия, така че да не се вижда. Идеята бе и за двамата да остане изненада до деня на сватбата им. Тортата щеше да е първото нещо, което да ги посрещне при влизането им в романтичния ресторант- градина. 



Подробностите как е протекъл самият ден е най-добре да разберете от писмато на Дани до мен. 
 Бубе здравей!
Ох,откъде да започна,кое първо да ти кажа?;-)
Беше страхотен ден! Слънцето ми се усмихна още от сутринта както го исках.Грим,прическа,изненадата от новата рокля-всичко мина  идеално! Дойде време за фотографите-те просто се раздадоха!! Снимките бяха на няколко места-на огромни бали от слама край пътя ,в изоставена барака,при самотно дърво на едно поле, на релсите на влака ,на каменоломна,на въжен мост в един парк,няколко снимки и в центъра на Пловдив,в църквата,в старият град,хванахме и залез слънце край реката...и още и още..Започнахме от обяд и цял ден не бяхме хапнали нищо,успяхме да пийнем само няколко глътки вода..но в тази еуфория не ни беше и до ядене..Мисля, че съм единствената булка на света която се радва, че роклята и обувките са и съсипани и не стават за нищо;-) но какво по хубаво от това можеше да им се случи?! :-)
Църковният брак е по- хубав от гражданския (според мен).Успях да разплача всички.Отчето, което си избрахме ни накара да треперим от емоция! Никога не съм вярвала, че църковен брак, който трае 45 минути ще мине като миг! Почувствах се прегърната от Бог и пълна с любов! Истинска венчавка, за която мечтах!
Към осем вечерта прекрачихме прага на ресторанта,масата страхотно украсена с бели рози и черна дантела,свещите украсени и запалени.. и в цялата си прелест твоята торта в средата на масата и то на три етажа!..тя беше прекрасен завършек на дългият ден и чудесно начало на вечерята!Разрязахме я и помолих да не я вдигат..исках да  гледам цяла вечер тази нежна красота! След като мина вечерята и я опитахме единодушно заключихме, че е хубава не само на вид ,но и на вкус!
Фотографите приеха няколко парчета подарък за децата им,а останалото изчезна щом го занесохме в къщи;-)
Този ден е сбъдната мечта за мен и аз от сърце ти благодаря, че допринесе за моето щастие!
Надявам се отново да  си пишем, а и някой ден да се запознаем лично!
Никога не съм предполагала, че само от писма и едно телефонно обаждане мога да кажа че съм открила прекрасен човек!
Още веднъж ти благодаря за всичко което направи за мен!
Желая ти късмет и търпение за всичко около теб!
Прегръщам те горещо!

Дани

Е, денят на нашето лично запознанство още не е дошъл, но това не ми пречи да чувствам Дани много близка. Телефонните обаждания вече са много повече от едно, а по мейла сме си разменили близо 140 писма. Май сме типичен пример за net love! Но съм сигурна, че един ден ще имам щастието да прегърна Дани и очи в очи да й кажа колко е прекрасна.
На Дани и Люси пожелавам с цялото си сърце да бъдат безкрайно щастливи и да сбъднат всичките си мечти! Обичам ви!!!
Така и така сме на вълна сватба, нека ви се похваля, че и ние тази събота бяхме на такова мероприятие. Женихме първата ми братовчедка Магдалина. Тортата не я правих аз, тъй че снимки на торта няма да ви показвам, но пък ще ви покажа няколкото семейни фотоса, които си щракнахме преди и след церемонията. Качеството им е ужасно, но все пак се вижда чудната ми прическа. Не се скръндзайте откъм комплименти. Никак няма да ви се разсърдя, ако кажете по някоя добра дума, та да ми повдигнете малко самочувствието. :))

Със или без прическа, винаги се чувствам невероятно горда и щастлива, когато съм с децата ми.

Забелязвате ли нещо общо между тортата на Дани и Люси и тази ми рокля?

След като се върнах от фризьорския салон с тази ми прическа, очаквах с нетърпение да видя реакцията на децата. Но те просто ми казаха "Здрасти, мамо!" и толкоз. Възмутена ги питам "А бе, не виждате ли, че съм променена?" А Давид леко виновато отвръща от името и на тримата явно "О, извинявай мамо! Много ти е хубава новата ризка!"А прическата ми е дело на Вики Игова от студио BRIGHT PLACE, Света Троица, бл. 304, тел. 0885 764 760

Тъкмо се бях примирила с факта, че изобщо не отчетоха новата ми фризура и последва нов удар. Девин ми заяви, че (цитирам) "С тая ти физиономия хич не ми харесваш!" Питам го "Кво ми е на физиономията?", а той болезнено откровено ми отвръща "Ми нещо си си изцапала устата и очите ти са като мръсни!" Така ми се пада като не използвам ежедневно грим, а червило слагам веднъж в годината. 

Добре, че беше Пламен, та поне той да ме хареса. Ма той вече е гърмян заек и знае, че много трябва да се внимава с коментарите относно външния вид на жените. Крайно време е да предаде тия си знания и на децата, че така няма нивгаш да си хванат гаджета, милите.

Тука се правя, че надничам през прозорчето. Не че и в действителност не съм си любопитка и клюкарка по природа. Пък странно, все последна научавам пикантериите, което е много прецакващо, защото после няма на кого да ги раздухам. Нали вече всички знаят. :)))

И тая снимка е позьорска. Да не мислите, че тия деца така мирно и кротко си седят до мен? Овършаха двора на църквата като за световно. Само се молех да няма ожулени колена и разбити носове и явно молитвите ми са били чути, та се разминахме без инциденти.
А това са младоженците - Маги и Иван!!!

50 коментара:

  1. Прекрасни са и младоженците, и тортата и прическата! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Поздравления, толкова хубаво си описала Дани и Люси,явно пишеш не по зле от това да правиш красиви тори, чак се просълзих, познавам ги лично и много си ги обичам ! Браво и за чудесиите, които твориш, продължавай да ни радваш окото и душата, тъй като е наслада и за двете !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Роси, мога само да ти завиждам, че ги познаваш лично. За жалост с думи не мога и наполовина да опиша това, което чувствам и мисля. Но за щастие понякога думите са напълно излишни, защото емоцията сякаш витае във въздуха и всеки може да я долови и усети.

      Изтриване
  3. Прекрасни жени, прекрасни снимки, прекрасна торта! Колко пъти мога да употребя "прекрасен" само в един коментар - определено още много пъти, но реших все пак да не прекалявам :))
    Извинението ми за цялата тази прекрасност на коментара ми е, че и Дани, и Бубето - тези толкова красиви и талантливи жени, са ми много на сърце. Изпращам ви много целувки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ех, че прекрасен коментар си ми оставила, Тони! Благодаря ти от все сърце!!! За мен е чест и радост, че ме поставяш редом с Дани по талант и красота. Но тя е толкова млада, съвършена и прекрасна ,че дори не бих посмяла да се сравнявам с нея.
      Целувки и на теб и благодаря още веднъж за прекрасанта картичка, с която ме зарадва и изненада!

      Изтриване
  4. Имате право да се възхищавате от прекрасните младоженци Люси и Дани, наистина са уникална двойка, невероятна фотосесия, приказна торта. Всичко е толкова стилно, а писмото на Дани просто ме просълзи, само от няколко снимки, няколко реда от нея и теб, човек може да помечтае, да се зарадва, че все още съществуват и истински хора по този свят... Снимките ти с прическата и прекрасните дечица са страхотни. Поздравления!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много, много ти благодаря! И затова, че си била тук, и затова, че си ми написала тези мили редове.

      Изтриване
  5. Бубе, много ми харесва и прическата и роклята с дантелката! Стоят ти чудесно! За тортата, то се знае - великолепна е! Младоженката е късметлийка с приятелка като теб! Дано някой ден и ние двете с теб се запознаем, макар, че не се отказвам и от онлайн дружбата. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ех, каква си ми наблюдателна само! С остатъка от дантелата за тортата реших да си разкрася допълнително роклята. Помолих една приятелка да ми я пришие, че за мен това е задача непосилна.
      за младоженката не знам, но аз определено съм късметлийка, че я срещнах покрай тортите.
      А с теб бих се запознала с удоволствие. Само кажи дата, час и място!

      Изтриване
  6. По-красиви младоженци не съм виждала скоро, тортата е изключително стилна, а ти си много хубава, не те познах :)

    ОтговорИзтриване
  7. Бубе, страхотна си! Май за първи път го чуваш :)))
    Нямам думи да опиша този стил и нежност!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! Не го чувам за първи път, но и милион пъти да го чуя, все ще ми е драго и приятно.

      Изтриване
  8. Отговори
    1. Не си уточнила за кое става въпрос, но ако е за младоженците и снимките, права си!

      Изтриване
  9. Бубе, освен,че правиш невероятни торти, и пишеш страшно увлекателно!Тортата е много стилна, а ти си много красива на сватбата на братовчедка си!Всъщност, това не е нещо ново :)
    Поздрави, Илияна

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, Илиана! Радвам се, че ти е било красиво и приятно тук. Заповядай отново!

      Изтриване
  10. Невероятно, както винаги:))) Ти, децата, мъжът, тортите, емоцията. Много целувки, от сърце!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тия дни не спрях да мисля за вас. Бяхме в Истанбул и където видех количка с кестени за теб се сещах. Целувки и от нас!

      Изтриване
  11. Дани е зашеметяваща просто! Тортата, младоженците и фотосесията са страхотни!Ти си прекрасна, а позьорска или не снимката със синовете ти около теб е страшно мила. За момент си представих как след някоя друга година може би ще чувам коментарите на Девин, но от моя син. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Маги! А за коментарите от твоя син можеш да си сигурна на 100%. Децата винаги са страшно откровени и готини.

      Изтриване
  12. Мари - Happymammy8 май 2012 г. в 4:47

    Бубе, страхотни са и младоженците, и тортата!
    А семейните снимки от другата сватба са много мили - цялато смейство сте големи сладури, а пък Денис какъв е пораснал! Ми, че той е висок вече колкото теб! Да са ти живи и здрави всичките мъже из къщата и да те радват със смешките си все така! Ама си права, че вече е време таткото да предаде "мъдростта" относно поведението към жените :)
    И аз така, от форума и твоят блог си те познавам и много се радвам за това, ти си страхотен човек и горда мама.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Мари! И аз се радвам ,че те познавам. А Денис вече е толкова голям не само на височина, че на моменти чак се плаша как бързо лети времето. Сякаш вчера го родих, а то години са минали. Да са ни живи и здрави!!!

      Изтриване
  13. Цялата ти публична изява е да направиш реклама на фотостудиото.
    Тортата не си я правила ти. Не отговаря на вкусът, който демонстрираш в облеклото ти, твоето и това на децата ти.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен, ще ме прощаваш, но когато обвиняваш, напиши си името!
      И познавай човека, преди да обвиняваш!
      Бубе, извинявам се, че се намесвам в твоето си кътче, но ужасно се издразних!

      Изтриване
    2. Благодаря за споделеното откровение, Анонимен. Държа да отбележа, че за мен блогът не е публична изява, а много лично простраство, в което обичам да си споделям мисли и чувства. Не карам никого на сила да идва тук. Относно рекламата мисля, че това е най-малкото , което мога да направя. Наистина се възхищавам на таланта на Митко като фотограф, без изобщо да го познавам лично и с радост бих го споделила с всеки. Подобни хора заслужават цялата известност и признание и искрено ще се радвам, ако и аз допринеса поне малко за това.
      А тортата, макар според теб да е в разрез с моите разбирания за красиво и стилно, аз съм я правила. Спор по въпроса няма.

      Ваклина, изобщо няма за какво да ми се извиняваш. Винаги си добре дошла да споделиш каквото и да било на старниците на моя блог. Само те моля да не се дразниш. Не си заслужава, а и няма за какво. Прегръдки!

      Изтриване
  14. На какво се дразниш бе МАМЧЕ , на това , че хората макар и анонимни могат да мислят ли?
    Извинявай, ама аз не съм от твоя колектив и мога да си говоря, каквото намеря за добре. Обикновено верни заключения!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дразня се не за друго, но не можете да вкарате коментар от типа - стилът на роклята ти означава, че не си правила ти тортата. Трудно е да вземеш такова отношение, без да познаваш личността зад роклята :) Някак смешно е. Иначе изобщо не знам за чий колектив говорите, но няма значение

      Изтриване
    2. Понеже спорът продължава, продължавам и аз. Макар тонът хич да не ми харесва.
      Идея си нямам за какъв колектив иде реч, но предполагам, че най-вероятно визираш компанията ни от тортения форум, към която аз с гордост принадлежа и се радвам ,че познавам лично повечето момичета там. И ние можем да си говорим каквото намерим за добре, така че по никакъв начин не оспорвам правото ти на мнение. Мноооого съм далеч от мисълта, че всеки харесва това, което правя, начинът, по който се обличам, външния ми вид или характера ми. Нормално е човек трудно да приема негативното мнение, но понякога то е по-ценно от комплиментите. Стига да е градивна критика, а не просто заяждане. Така че отново ти благодаря за откровението. Заключенията ти на моден експерт може и да са верни, но за тортата, както вече ти казах, грешиш.
      Относно отношението ти към моята приятелка Ваклина няма как да не съм по-остра. Не знам какво влагаш в обръщението "МАМЧЕ", но звучи така, сякаш е нещо лошо да си майка. А подобно твърдение не бих допуснала нито за секунда. За мен няма нищо по-велико от призванието "майка", а познавайки Ваклина, смея да твърдя, че тя е от най-добрите майки. И макар и да не е анонимна, също може да мисли и то твърде трезво и логично.

      Изтриване
  15. И никъде няма обвинения, само изказване на лично мнение.
    За какво да я обвинявам жената , за лошия вкус ли?

    ОтговорИзтриване
  16. Защо ти е името ми като можеш да ми видиш IP-то и да ми пратиш табуна с конете. Ти ги умееш тези неща. :)))

    ОтговорИзтриване
  17. Бубе,още веднъж ти благодаря от сърце ,че сбъдна една моя мечта и я направи реалност! В този ден се почувствах истинска принцеса! Прегръщам те силно и знай,че си страхотен човек и професионалист!

    Испанската прическа много ти отива,а снимките с децата са за скрапбукинг страничка!

    Господин Анонимен,моля ви не разваляйте един от най - хубавите ми дни,тортата ми е правена от Буболинката,а фотографите определено нямат нужда от реклама с години назад.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ти си истинска принцеса, Дани! Казвала съм ти го и друг път, но пак ще повторя - за мен беше чест и удоволствие да бъда част от вашия приказен ден под формата на торта в материален план и с куп вълнения и емоции в духовен аспект. Благодаря ви още веднъж за доверието и за последвалото приятелство. Обичам ви и ви прегръщам силно!
      И помни, че никой, дори и господин Анонимен, не е в състояние да помрачи дори и за миг спомена за този или който и да било друг ден от живота ти. Ти имаш всичко - любов, красота, доброта,талант, за което някои хора могат само да мечтаят. А някои дори не могат и да мечтаят.

      Изтриване
  18. Още съм с отворена уста!!! Е, как е възможно в една публикация да има толкова красиви хора и предмети (и прически ;) :))) )!
    Невероятно симпатична двойка са Дани и Людмил! А и какво да се очаква от Пловдивчани ;) :) За снимките - думи нямам! Този Димитър Яков е най-страхотният фотограф на земята!!! (добре, че се запознах с него по повод снимките за нашата сватба, че да не ме е яд сега ;) ) Шегата на страна - когато видя хубави снимки, винаги си мисля, че Димитър ги е правил - и този път не се излъгах! Жалко, че нямахме ние толкова време, а и моят мил съпруг е всичко друго, само не и любител на фото-сесиите и въпреки всичко Димитър беше страхотен!
    А тортата - поучило се е великолепното бижу, което толкова е искала Дани! Бубе, кога и за мен ще направиш торта? :) Имаме вече и граждански, и църковен брак, нужно ли е да се развеждам и пак да се женя или може да намерим и някой по-малък повод за твой шедьовър?!!? :) Този въпрос е по повод факта, че три дена подред сънувах, че имам торта от теб! :)
    А семейните снимки - както винаги са много готини, а коментарите под тях - убийствени! Извинявам се за дългия коментар, но толкова се бях затъжила за теб и след цялата тази красота на едно място,не ми остави много голям избор! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Я бързо да си затваряш устата, че ще ти влезе някоя муха! :)))
      Та викаш пловдичани най-красивите, а???? Съдейки по Дани и Людмил и теб и Денис съм напълно съгласна с констатацията ти. Ама и ние не сме за изхвърляне, моля ти се! Няма български град, в който да съм била, и да не е пълно с готини жени. За мъжете много не мога да твърдя, че нещо не ги заглеждам особено през последните години, което ми е много странно, имайки предвид какво бройкане му удрях преди. :)))
      След толкова много "реклама" на Митко, ще ме зарибите и за да отида за една фотосесия при него, ей! Ма трябва да побързам, че едва ли си пада да снима одъртели лелки. Хихихиихи!
      Сега за тортите - не е нужно да се развеждаш! Просто ми кажи кога и ще ти направя торта. Едва ли ще е така красива като в сънищата ти, но пък със сигурност ще е направена с мноооооооооого любов.
      А за дългия коментар - много му се радвам. За писмото ти на мейла - още повече! Целувки и прегръдки!

      Изтриване
    2. Ооо, не, в никакъв случай не твърдя, че пловдивчанки сме най-красиви - това беше само закачка, но истината е, че красотата на българките е безспорна, без значение в кой град живеем. Имам база за сравнение с австрийките и се гордея с това, че принадлежа към по-красивата нация ;) Относно мъжете, Люси е доказателство, че има българи, които превъзхождат красотата на болшинството холивудкси звезди и световноизвестни модели. Аз си имам хубав мъж, но как да не оцениш достойнствата на другите и не смятам, че в това има нещо лошо!
      Трогната съм, че си готова да направиш торта за мен и бъди уверена, че не бих пропуснала да се възползвам. И бъди уверена, че аз също с мнооооого любов ще се отнеса към нея ;)

      Изтриване
  19. Мари - Happymammy14 май 2012 г. в 9:59

    Ох, хорската злоба край няма и това е!
    Човекът с лошия вкус е госпожа анонимната (сигурна съм, че е жена), а не Бубето! Точно тя няма как да мине за човек с лош вкус към каквото и да било!
    Айде, остани си със злобата и гледай да не посещаваш този блог, тук няма място за комплексирани и озлобени хора!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хич не ми се искаше в коментарите под тази чудесна публикация да се отделя толкова много внимание на жалките опити за провокация от страна на някой явно бездарен, комплексиран, озлобен човек с дребничка, заблудена душичка, защото акцентът трябва да падне върху красотата на младоженците, върху изящността на тортата, върху прекрасната Буболинка и още по-прекрасното и семейство!
      Но, Мари, ти си написала много точно и ясно това, което и аз си помислих по повод на г-жа Анонимна и искам да подкрепя коментара ти!

      Изтриване
    2. Мари, Мани, нека наистина не се занимаваме повече с господин или госпожа Анонимен, защото тази публикация е посветена само и единствено на Дани и Люси! те са важните и те са тези , които заслужават цялото внимание, възхищение и положителни емоции. Нека им ги дадем, за да ги направим още по-щастливи!

      Изтриване
  20. Гледам си организирал кокошките да кОдкОдякате, то какво ли друго да правите . Някои хора така си изкарвате парите с кОдкОдякане .
    Ще пукнете от задух и скука в този офис.
    Нямам време за вас, дори бяхте забравени , но случайно ви мярнах в хисторито си и викам я да видим дарадонките какво правят.
    :))))

    ОтговорИзтриване
  21. Уау не бях виждала по-прекрасна двойка до сега.Младоженците са наистина като родени един за друг и извадени от корицата на някое списание:)))Просто останах без думи:)))Всичко е прелестно:)))Тортата е толкова по мой вкус,че малко им завиждам(благородно де:)))за нея:)))Ти и семейството ти сте прекрасни:)))Прочетох всичко на един дъх и разгледах няколко пъти снимките:)))Не мога да се наситя:))))
    Благодаря ти за това,че сподели с нас не само тези красоти,а и малко инфо за фотографите,защото човек винаги има нужда от нещо качествено:))))
    Хубав ден от мен:)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти от сърце за всички прекрасни думи! И аз не мога да се наситя на тази невероятна фотосесия. колкото повече я гледам, толкова повече ми харесва. Наистина уникални и младоженци, и фотограф!

      Изтриване
  22. Наистина всичко е прекрасно!!!И новата торта в черно -бяло и снимките и прическата ...Благодаря ти че сподели всичко това !Аз постоянно следя твоите публикации-за мен са интересни и недоумявам защо ...Много съм възмутена...Пожелавам на младоженците без да ги познавам само щастие и на теб много радост и късмет!Вили

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Вили! Само не разбирам какво те възмути.

      Изтриване
  23. Здравей!Извинявам се - възмути ме коментара на анонимен.Иначе снимките са много хубави и ми носят само радост и добро настроение.Приятен ден!Вили

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, пък аз си помислих, че си възмутена, че си губиш времето с моите публикации. А коментара на анонимен не го коментираме. :)))

      Изтриване
  24. Сега попадам на твоя 6лог и по специално на този пост и го изчетох от край до край с голям интерес. Харесват ми и тортата, и прическата, и роклята и бижуто ;)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! Заповядай отново винаги когато имаш желание. Радвам се, че ти е било интересно.

      Изтриване
  25. Здравейте! Казвам се Вероника Георгиева и скоро ще е сватбата ми - 27-ми юли. В процес съм на търсене на ресторант в Пловдив, а това, което видях от снимките в блога много ми хареса. Ще можеш ли да ми кажеш името на ресторанта, където е била сватбата ви - много ще ви бъда благодарна. E-mail-а ми е ronny_jdio@abv.bg. Благодаря предварително!
    Поздрави, Вероника Георгиева

    ОтговорИзтриване