вторник, 12 март 2013 г.

Огромно "Благодаря!"

Трети март мина и отмина, а аз все не намирам време да ви споделя как прекарах рождения си ден. Заря нямаше или поне аз не видях, но имаше експлозия от приказни пожелания и много празнично настроение и то дни наред. Благодаря ви от все сърце за стотиците обаждания, sms-и, мейли и съобщения! Стената ми във фейсбук приличаше на цветарски магазин и сладкарница в едно - толкова много картички с цветя  и торти ми бяхте постнали!!!! Благодаря и на всички, които лично ме уважиха за празника! Трогнахте ме до сълзи! Благодаря и за многото страхотни подаръци и букети! Направихте ме толкова щастлива и ме накарахте да се чуствам специална и обичана!!! Изпращам на всички ви една силна виртуална прегръдка! Радвам се, че ви има!!!
Искам да споделя с вас част от подаръците, картичките и цветята, които получих. Сдобих се и с разкошна торта - част от изненадата, с която Ради ме разплака като малко дете! С думи едва ли бих могла да изкажа признателността си към всички ви. Ще кажа само "Обичам ви!!!"
Пожелавам си да остарявам все така щастлива и обгърната с нежност и внимание сред любимите ми хора. Събудих се вече на 38 и още сънена прошепнах на моя скъп съпруг "Ех, остарях с още една година!", а той ме целуна и отвърна "Не, мило, всъщност остаря само с един ден."


























9 коментара:

  1. Със закъснение, но честит да ти е празникът. Всичко най-хубаво ти желая и нека тази магия винаги да те следва.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Поздравления, РД е бил чудесен! За моя малък личен подарък - ти си знаеш - чака те. :) :)

    ОтговорИзтриване
  3. happy birthday to you :)
    your blog is wonderful...
    I like it :)

    ОтговорИзтриване
  4. Бубе, приказни снимки - пхоказват колко любов даваш и получаваши! Беше удоволствие за очите и душата ми! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Видях, че и ти имаш пръст в цялото щастие, с което ме заредиха. Картичката ми от Ради е твое дело. Благодаря ти! Приказна е! А на самата Ради думи нямам да благодаря по достойнство. Така ме изненада и трогна! Беше се постарала невероятно. И всичко беше толкова красиво, стилно, съчетано перфектно до последния детайл. Просто разкош! Как да не се чуствам толкова специална и щастлива!!!

      Изтриване
  5. Да си жива и здрава,Бубе и все толкова щастлива и обичана!

    ОтговорИзтриване