вторник, 4 октомври 2011 г.

И победителят е.....

Както ви бях обещала, вчера, 3 октомври, с помощта на децата разиграхме томболата за наградата послучай първия рожден ден на моя блог, в която се включиха 82 човека.
Вечерта, след като се прибрахме вкъщи от градинката, организирах момчетата и те дадоха всичко от себе си за каузата. 
Денис и Давид написаха числата от 1 до 82 на отделни листчета под зоркото око на Девин.

Аз проверих дали всички числа ги има и то написани само по веднъж.

Трите момчета сгънаха листчетата старателно и ги пуснаха в стъклената ваза, която за по-представително ще наричаме сфера (леко пукната на едно място още преди време, но извършителят още не е разкрит, макар заподозрените да са сведени само до трима - към момента разследването е временно преустановено поради липса на достатъчно доказателства или самопризнания).

Девин старателно размеси всички листчета в стъклената сфера. Уверявам ви, голямо мешане падна (как и самата сфера не падна не знам).

Най-накрая, точно в 20.17 часа, Девин изтегли едно листче. Давид го грабна от ръцете му , за да прочете печелившия номер. 
И това е .............№ 17.
Аз моментално прескочих до компютъра и заедно със съпруга ми проверихме кой се крие под късметлийския номер.
Santal каза...
Бубе, желая още 100 години по 100 торти на година и все така да е неизчерпаемо вдъхновението ти!Все така да ти е шарено и да имаш емоции, които да претворяваш в торти. Елка

3 коментара:

 1. Честито на Елка :-)Дано да е от София за да опита прекрасните ти тортички. Ако пък не е няма да е загуба - ще опита прекрасните ти курабиики :-)
  P.S. Ама добре сте си искарали снощи а ?

  ОтговорИзтриване
 2. А н ие трепетно ще чакаме да видим снимка на наградата. И Бубе, изпечи една награда и на детето :):):)

  ОтговорИзтриване
 3. Наистина ще ми е приятно да видя наградата и усмихнатото лице на щастливката...На тебе ,Бубе-забавни вечери както тази...поздрави!

  ОтговорИзтриване